HomeИНТЕРЕСНОПриянка Чопра споделя защо е искала да напусне Холивуд

Приянка Чопра споделя защо е искала да напусне Холивуд

Приянка Чопра

Приянка Чопра споделя защо е искала да напусне Холивуд

Приянка Чопра остави незаличима следа както в Боливуд, така и в Холивуд.

Слушай статията:

Докато безпроблемно жонглира с кариерата и майчинството си, звездата наскоро разказа за предизвикателствата, пред които е изправена. Тя разкри, че е имало моменти, в които е обмисляла да напусне Холивуд напълно.

В интервю за списание Grazia, Чопра сподели личните си битки, разказвайки как чувства, че нейният успех в Боливуд не е преминал безпроблемно в Холивуд. Постоянното отхвърляне, чувството, че е отритната и покровителствана на снимачната площадка, я кара да поставя под съмнение способностите си. Преследвайки кариера извън Индия, тя признава, че e отхапала повече, отколкото може да сдъвче, поставяйки под въпрос решението си.Въпреки успехите, Приянка Чопра изпитва несигурност

Дори със забележителните си постижения, включително скорошната й роля в дългоочаквания филм „Цитаделата“, Чопра признава, че все още се бори със страха да не бъде отхвърлена и бъдещето й да се разпадне за една нощ. Признавайки променливия характер на индустрията, тя сподели: „Работата ми е изключително непоследователна. Може да бъда отменена утре, хората могат да решат, че не съм по вкусът им.“

На фона на несигурността и спадовете в кариерата си, 40-годишната актриса разсъждава върху миналото десетилетие, намирайки утеха в новооткрития баланс, който е постигнала. В интервю с Femina Чопра се задълбочава в новото си призвание – да бъде майка, подчертавайки как това влияе върху ежедневните решения. 

Чопра усмихната с дете
Снимка: Mario Anzuoni/Reuters

Осъзнавайки колко много значи дъщеря ѝ за нея, Приянка признава: „Дори не мислех за това, докато не написах книгата си. И тогава ми просветна, сега съм на 40-те. Ако ме помолят да се откажа от кариера и просто да сменям държавите, бих го направила без съмнение за дъщеря си“. Напомняме, че Приянка Чопра и Ник Джонас посрещнаха Малти, първото си дете, чрез сурогатно майчинство през януари 2022 г.

Въпреки препятствията, пред които Приянка е изправена, тя продължава да блести ярко в света на киното, вдъхновявайки безброй хора.


Прочетете повече: Известни актьори, които успяха успешно да рестартират кариерата си


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: