HomeИНТЕРЕСНОДванайсетте зодии по време на концерт

Дванайсетте зодии по време на концерт

Дванайсетте зодии по време на концерт

В разгара на летните месеци започнаха и любимите ни концерти на открито.

Слушай статията:

Интересно ли ви е как се държат различните зодии на такъв тип събитие? В следващите редове ще откриете много приключения и забавни случки, които сполетяват нашите герои.

Овен

Пее и подскача неуморно по време на целия концерт. Не чува и не вижда никой и не разбира кога минават цели 3 часа…Накрая е дехидратиран, пада му кръвното и викат линейка. Това се казва буквално да умреш за своя идол. По едно време изкрещява пискливо – “Show must go on!” Жив е. 

Телец

Наблюдава концерта от ВИП сектора с чаша вино в ръка и изискано блюдо. Няма да се блъска с простолюдието, естествено. Редува периоди на диво подскачане като осмокласник, който за първи път са го извели на детска дискотека с полузаспало състояние на пенсионер, дремещ  пред TV екрана. 

Близнаци

Най-отпред са както всички деца, записват всяка песен на телефона си, правят си селфита, крещят, лигавят се, подскачат и се закачат с изпълнителя. Успяват дори да го докоснат за секунда и да се снимат. Незабавно са избутани от охраната и се прибират с леки синини и без глас, но много щастливи.

Рак

Много е емоционален и преминава последователно през всички състояния на смях, еуфория, рев, щастие и после пак в същия ред. Не всеки може да изтърпи тази емоционално нестабилна душа и затова е дошъл с половинката си – не спират да разменят нежни ласки, да танцуват и да споделят всеки момент заедно. 

Лъв

Мечтае да излезе на една сцена с изпълнителя и да му покаже, че е истински фен като запее заедно с него. Започва да крещи името на музиканта и да привлича вниманието, тъй като са го качили на конче. Не е за вярване – наистина го забелязват и го качват на сцената. Това е най-хубавият ден в живота му, за който ще разказва с години. E, разбира се поукрасено. Дева

Пристига 3 часа по-рано с огромен плакат „Обичам те“, знае всички текстове наизуст, коя година е издаден албумът, как изглежда обложката, научила е и танците от клиповете и ги демонстрира. Причаква изпълнителя след концерта за снимки и автограф и нахално избутва останалите за ред. 

Везни

Решават, че ще отидат в последния момент и въпреки това изглеждат зашеметяващо. След 10 минути вече съжаляват, че са отишли и се чудят какво изобщо правят на това място с тези хора, не слушат такава музика, но все пак остават, защото искат да пофлиртуват и да съберат нови последователи в социалните мрежи. 

Скорпион

Изживява целия концерт на един дъх все едно е част от цялото шоу. Единствено му пречат всички хора пред него, които се опитва всячески да избута и гледа лошо. Следва леко спречкване със съседа отпред, заради бурните танци на скорпиона, което прераства в изнервени крясъци. Накрая си извоюва перфектното място по средата където да може да се развихри. 

Стрелец

Живял е за този момент! Спал е на палатка, за да запази ред, облечен е с тениска на изпълнителя и изкупува всички мърчандайз материали. Прекарва си незабравимо, коментира всичко с приятелите си докато държи бира с едната ръка, а с другата снима и се поклаща в ритъм. Накрая си залива телефона от прекалена еуфория. 

Козирог

Стои най-отзад и цъка критично с език, концертът не е на достатъчно високото ниво, което е очаквал. Мрънка през цялото време, няма търпение да си тръгне и накрая вдига скандал –  иска да си върне парите обратно. Никой няма право да го прави на идиот, още повече Бон Джоуви…, но разбира се никой не му обръща внимание.

Водолей

Избрал е седящо място и прави лайв стрийминг на целия концерт, за да държи в течение всичките си последователи къде се намира. За нещастие обаче този инфлуенсър е забравил, че сред тях е и майка му, която е трябвало да посрещне на летището. Следва жестоко конско по телефона и незабавно си тръгва ядосан.

Риби

Закъсняват за концерт страшно много, защото отново са изгубили представа за времето докато се опитват да направят спагети Маринара и едновременно да правят обстоен анализ по телефона на последната си драматична раздяла – разбира се пастата загаря и остават гладни. На концерта не могат да намерят своите приятели, изгубват се в тълпата и остават сами по време на целия спектакъл. 


Катина Велинова е завършила специалност „Европеистика“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Към момента работи като Senior Project Manager в онлайн казино. А свободното си време запълва с различни хобита от четене до бачата танци и ветроходство. Катина е част от #Авторите на MADAMSKO.

Прочете повече: Коя държава да посетят зодиите това лято?


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: