HomeИНТЕРЕСНО4 идеи за летен маникюр това лято 

4 идеи за летен маникюр това лято 

плажен маникюр

4 идеи за летен маникюр това лято 

Какъв маникюр да изберем, за да бъдем актуално свежи това лято.

Слушай статията:

Френски маникюр 

Вечната класика в историята на маникюра. Идеята се заражда в Калифорния, противно на очакванията на всички, от Джеф Пинк, който е  собственик на магазин за продукти за маникюр. Пинк бил помолен от един от режисьорите в Холивуд, да измисли решение на досадното сменяне на лак за всяка фотосесия, грим и прическа, за да е в тон с цялостната визия на модела. Така и у Джеф Пинк се заражда идея да изобрети бял лак за нокти, който да се очертава по ръба на нокътя, като следва неговата форма. И оттогава досега е тотален хит сред жените, които ценят естествения и елегантен външен вид, тъй като е подходящ за всяка визия, форма и дължина на ноктите. 

френски маникюр
Снимка: Pinterest

Алтернативен френски маникюр

Пастелните цветове доминират и това лято, особено в тенденциите за маникюра. С изборът на алтернативен френски маникюр запазваме елегантността във визията, като го разчупваме, с нежни пастелни цветове, които са напълно подходящи за лятото и плажа, а и да изпъкнем сред тълпата. Любителките на този маникюр са истински дами, които са традицоналистки, като по свой начин знаят как да съчетаят модерното с традиционното.

алтернативен френски пастелен маникюр
Снимка: Armando, Pinterest

Маникюр от 70-те

Казват, не съди за книгата по корицата. Но не казват колко много говори маникюра за самата същност на една жена. Тенденцията на маникюр тип от 70те е нещо повече от визия, тя е визитната картичка на жената. Продължава да набира популярност с множеството комбинации от цветове, форми и завъртулки, които са изключително подходящи за плажа. Ако сте жена, която обича приключенията, музиката и коктейлите, тази визия е изключително подходяща за вас, за да покажете истинската си забавна същност.

маникюр от 70те
Снимка: Curves Level 10, Pinterest

Ммм..Минималистичен маникюр

Simply the best…Съществуват множество вариации на минималистичен маникюр, като предпочитаните цветове са тези, доближаващи се до реалния цвят на нокътя, от бледорозово до омбре с бяло. При този тип визия тънките линии  са позволени, както и малките камъчета, за да е визията наистина завършена. Жените, които предпочитат такъв тип визия са елегантни, но също така знаят  как да се забавляват.


Прочете повече: Идеи за интересни снимки на плажа


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: