HomeИНТЕРЕСНОКрасота, интелигентност и страст: 10 съвременни принцеси

Красота, интелигентност и страст: 10 съвременни принцеси

Красота, интелигентност и страст: 10 съвременни принцеси

Много момичета мечтаят да станат принцеси, а някои от тях се раждат такива.

Слушай статията:

Какво означава да си принцеса в 21 век? Това може да означава много неща: от модна икона до шампион по спорт, от журналист до кралица. В тази статия ще разгледаме живота и кариерата на десет съвременни принцеси, които са впечатлили света със своята красота и интелигентност.

1.Принцеса Мадлен, Швеция

Не може да се каже за Мадлен, че тя като приказна принцеса обича да се облича в пищни рокли. Но тя обича да се гизди! Любимите дрехи на принцесата са късите поли и дълбоките деколтета. Тя е на 32 години. И е отхвърлила едно гадже, когато разбира, че той й изневерява със студентка. Бедният човек се оказва Йонас Бергстрьом.

Принцеса Мадлен, Швеция

2. Принцеса Мери, Дания

Историята на Мери започва, когато тя работи в бар. Веднъж, като в приказка, при нея дошъл млад мъж. 42-годишният мъж флиртувал с нея и очевидно тя също го харесала. Тогава се оказало, че това е самият Фредерик, престолонаследникът на Дания. Влюбените направили луксозна сватба в катедралата на Копенхаген. Според скорошно проучване, 75% от населението вярва, че Мери ще бъде страхотна кралица.

Принцеса Мери, Дания

3. Принцеса Сириванавари, Тайланд

А зестрата на принцеса Сириванавари не може да не привлича мъже. А тя си е привлекателна! Днес капиталът на момичето е 35 милиарда долара. 27-годишното момиче е известен дизайнер, чиято едноименна линия облекло е обект на възхищение на шоута в Париж и Банкок.

Принцеса Сириванавари, Тайланд

4. Принцеса Юджийн, Великобритания

Поведение, което не подобава на принцеса? Всичко е заради Юджийн. Най-малката дъщеря на принц Андрю крала сутиени, оставя се да бъде галена от приятел по време на пътуване до Тайланд, пуши, посещава стриптийз клубове и тича гола из кампуса. Да да. А тя, в момента вече е на 24 години.

Принцеса Юджийн, Великобритания

5. Принцеса Сонам, Бутан

Интелигентността и красотата са перфектно съчетани в принцеса Сонам. Красивата 33-годишна жена получи Станфордска степен по международни отношения и магистърска степен по право от Харвардския университет.

Принцеса Сонам, Бутан


6. Принцеса Александра, Люксембург

Друга умна принцеса е Александра. На 23 години тя е в университетския отбор по тенис и вероятно може да надмине много играчи. Александра също обича да танцува, кара ски, водни ски и плува.

Принцеса Александра, Люксембург

7. Шарлен Уитсток, Монако

Принцесата на Монако постигна отлични спортни успехи. Шарлен е бивш шампион по плуване, който спечелва четвърто място за отбора на Южна Африка на Олимпийските игри в Сидни през 2000 г. Физиката на Уитсток привлече вниманието на принца на Монако Албер II и те се сгодяват през 2010 г. Сватбата, състояла се през 2011 г., като в приказка, впечатли целия свят.

Шарлен Уитсток, Монако

8. Шарлот Казираги, Монако

27-годишната Шарлот притежава същата красота и елегантност, каквито притежаваше нейната баба Грейс Кели преди 60 години. Но красотата не е всичко, с което може да се похвали настоящата принцеса. Шарлот е добър журналист. Тя пише водеща колона за лондонското списание Above. Принцесата е приятелка с Валентино и Карл Лагерфелд. А това прави вкуса й още по-изтънчен.

 Шарлот Казираги, Монако

9. Принцеса Летисия, Испания

Също журналист е принцеса Летисия. Работейки за Bloomberg и CNN+, тази знойна испанка отразява потъването на петролен танкер през 2002 г., когато за първи път се среща с принц Филип от Астурия. Младите се влюбват и се оженват на 22 май 2004 г. На 19 юни 2014 г., след като испанският крал Хуан Карлос I абдикира, неговият син принц Филип VI, съпругът на Летисия, заема неговото място. Така принцеса Летисия става кралица-консорт на Испания.

Принцеса Летисия, Испания

10. Зара Филипс, Великобритания

Красавицата и спортистка Зара Филипс е едва десета на опашката за трона. Но в сърцата на мнозина е несъмнен лидер. Тя е отлична ездачка, спечелила златни медали на Европейското първенство по всестранна езда през 2005 г. и Световните игри по конен спорт през 2006 г. Тя дори получава титлата Спортист на годината. През 2011 г. Зара се омъжва за ръгбиста Майк Тиндал.


Прочетете повече: Луксозни коронационни бижута, за които мечтае всяка кралица и принцеса


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: