Международен фестивал на музиката JAM ON THE RIVER

Международен фестивал на музиката JAM ON THE RIVER

Фестивалът JAM ON THE RIVER ще се проведе в местността „Лъка“ в с. Дебнево, община Троян от 18:00ч. на 4-ти и 5-ти август.

Петото издание на JAM ON THE RIVER  е различният фестивал, който посреща и тази година под звездите на Троянския Балкан и река Видима, множество чуждестранни и родни артисти. Не е просто „етно“ или само „джаз“ концерт, а е празник на истински красивата музика. Мястото, на което природата и музиката създават магия.

Организаторите на събитието споделят убеждението, че за високата класа музика не е нужна задължително концертна зала или стадион. Също и че всеки трябва да има достъп до изкуството и да се докосне до магичността на природата. Зарадитова и входът е свободен и всеки може да се чувства поканен да го посети.

4 август 2023 (петък), начало: 18:00ч.

Вероника Тодорова Трио

EJO – Ethno Jazz Orchestra (Сърбия)

Детска танцова формация „Габриела Маринова“ – народни танци

„Класика и традиция“: Нина Николина и Калин Вельов с Плевенска филхармония

5 август 2023 (събота), начало: 18:00 ч.

Минко Ламбов Point of View Project 

JAM BAND 2023

Детска танцова формация „Габриела Маринова“ – модерен балет„В света на музиката“:Веско Ешкенази, Вероника Тодорова и Плевенска филхармония

„Опитваме се, и мисля, че успяваме, да създадем една магична закваска от човешки талант и природна хармония“, казва Вероника Тодорова, основател на фестивала и участник в музикалната програма.

Освен вдъхновяваща музика гостите ще могат да се насладят на традиционни български ястия, които ще бъдат сервирани от професионалисти, облечени в български носии.