HomeСЪБИТИЯМеждународен фестивал на музиката JAM ON THE RIVER

Международен фестивал на музиката JAM ON THE RIVER

Международен фестивал на музиката JAM ON THE RIVER

Фестивалът JAM ON THE RIVER ще се проведе в местността „Лъка“ в с. Дебнево, община Троян от 18:00ч. на 4-ти и 5-ти август.

Петото издание на JAM ON THE RIVER  е различният фестивал, който посреща и тази година под звездите на Троянския Балкан и река Видима, множество чуждестранни и родни артисти. Не е просто „етно“ или само „джаз“ концерт, а е празник на истински красивата музика. Мястото, на което природата и музиката създават магия.

Организаторите на събитието споделят убеждението, че за високата класа музика не е нужна задължително концертна зала или стадион. Също и че всеки трябва да има достъп до изкуството и да се докосне до магичността на природата. Зарадитова и входът е свободен и всеки може да се чувства поканен да го посети.

4 август 2023 (петък), начало: 18:00ч.

Вероника Тодорова Трио

EJO – Ethno Jazz Orchestra (Сърбия)

Детска танцова формация „Габриела Маринова“ – народни танци

„Класика и традиция“: Нина Николина и Калин Вельов с Плевенска филхармония

5 август 2023 (събота), начало: 18:00 ч.

Минко Ламбов Point of View Project 

JAM BAND 2023

Детска танцова формация „Габриела Маринова“ – модерен балет„В света на музиката“:Веско Ешкенази, Вероника Тодорова и Плевенска филхармония

„Опитваме се, и мисля, че успяваме, да създадем една магична закваска от човешки талант и природна хармония“, казва Вероника Тодорова, основател на фестивала и участник в музикалната програма.

Освен вдъхновяваща музика гостите ще могат да се насладят на традиционни български ястия, които ще бъдат сервирани от професионалисти, облечени в български носии.

Share With: