HomeИНТЕРЕСНОПодгответе детето си за училище със Santoro Gorjuss

Подгответе детето си за училище със Santoro Gorjuss

Подгответе детето си за училище със Santoro Gorjuss

Може ли ученическите пособия да вдъхновяват творчеството, въображението и емоцията?

Слушай статията:

Лятото е в разгара си и новата учебна година може да изглежда далече. Сега обаче е идеалният момент да се потопим в света на ученическите пособия и да се уверим, че нашето дете е подготвено за образователно приключение като никое друго. Искаме да сме сигурни, че имат всичко необходимо, за да се насладят на ученето си. Отминаха дните на обикновените, генерични продукти. Време е да заложим на това, което ще улави същността на индивидуалността и ще отприщи вълна от радост и увереност във нашето дете. Представяме ви новата марка в България – Santoro Gorjuss.

Влезте в очарователния свят на Santoro Gorjuss, където всяко приключение е разказано чрез завладяващите истории на очарователни момичета, облечени в прецизно изработени тоалети, допълнени с раирани чорапи до коляното. Всеки герой на Gorjuss притежава уникален аксесоар, който се преплита безпроблемно с личната му история. Дизайнът на момичетата Gorjuss е толкова запомнящ се, че те се превърнаха в разпознаваеми фигури в над 50 страни по света за десетилетие. С техните характерни лица с привлекателни черни очи, те стоят като отличителен белег на колекцията. И все пак същността на всяко момиче от Gorjuss е това, което я отличава, разкрито чрез нейните дрехи, аксесоари и прическа – точно като разнообразието, което се среща в хората.

Колекцията на Santoro Gorjuss, включва ученически раници, моливници, лайфстайл артикули, чанти, портмонета, канцеларски материали, чаши и аксесоари. Тези артикули изобразяват приключенията на нежни момичета с раирани чорапи, заобиколени от животни, предмети и играчки от детството, които стават популярни и непреходни сред почитателите от всички възрасти. Може да се каже, че колекцията Gorjuss е наистина вечна, заради своя винаги актуален класически стил и загатнатите носталгични чувства. 

несесери на Santoro Gorjuss


Be Kind – новата колекция за училище

Тази нова серия включва ученически раници, несесери, канцеларски материали и аксесоари със свежи и очарователни характеристики. Всички тези нови продукти носят благонамерени послания към всички малки момичета. 

  • Бъдете добри към себе си!
  • Изразявайте се по най-добрия начин и не пренебрегвайте своите стремежи и мечти.
  • Отнасяйте се добре към другите, уважавайте чуждото мнение и нужди.
  • Ценете и обичайте нашата планета Земя! 
  • Пазете и обичайте всички живи същества! 

раница на Santoro Gorjuss

Тези кратки вдъхновяващи послания резонират по целия свят. В компанията на вълнуващите мотиви на разноцветни небесни дъги и ярки принтове на момичета, тези нови дизайни на продуктите внасят богато Gorjuss настроение в яркото лято, точно преди началото на училище. 

Сега нека разкрием защо липсват носове и устни по лицата на тези очарователни момичета…

Това е така, защото те служат като огледала, отразяващи емоциите на собственика си, позволявайки изражението им да бъде оформено от живото въображение на техния притежател. Ако собственикът е тъжен, такъв е и погледът на Gorjuss, ако тя е щастлива, очите на Gorjuss също ще искрят. Светът на Gorjuss се характеризира с богата палитра. Характерни са тъмните розови нюанси, както и рубиненочервените, пастелно сините и морскозелените нюанси. В тази хроматична симфония темите за любовта, невинността, спокойствието и неукротимата сила на мечтите намират своето достойно място.

две момичета от колекцията Be Kind на Santoro Gorjuss

Santoro Gorjuss е идеалният избор за нашето дете, защото му позволява да изрази себе си чрез красиви и смислени продукти, които вдъхновяват творчеството, въображението и емоцията. Избирайки Santoro Gorjuss, ние даваме на детето си не само висококачествени и стилни артикули, но и верен приятел, който ще го придружава в училищните им приключения и след това. Продуктите Santoro Gorjuss са подходящи за деца от всички възрасти, които обичат изкуството, природата и приказките.

И сега, с UWEAR като ексклузивен дистрибутор в България, тази очарователна колекция е лесно достъпна, за да плени сърцата на българските деца и възрастни. Така че, докато се подготвяте за предстоящата учебна година, помислете дали да не се докоснете до магията на Santoro Gorjuss. Нека тези завладяващи герои вдъхновяват въображението, креативността и капчица причудливост в образователното пътуване на вашето дете.

С UWEAR като ваш доверен партньор, светът на Gorjuss е само на крачка разстояние, чакайки да донесе радост и чудо в живота на тези, които вярват в силата на мечтите.


Прочетете повече: Как лошото качество на въздуха застрашава здравето на децата и учениците?


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: