Подгответе детето си за училище със Santoro Gorjuss

Подгответе детето си за училище със Santoro Gorjuss

Може ли ученическите пособия да вдъхновяват творчеството, въображението и емоцията?

🎧 Слушай статията:

Лятото е в разгара си и новата учебна година може да изглежда далече. Сега обаче е идеалният момент да се потопим в света на ученическите пособия и да се уверим, че нашето дете е подготвено за образователно приключение като никое друго. Искаме да сме сигурни, че имат всичко необходимо, за да се насладят на ученето си. Отминаха дните на обикновените, генерични продукти. Време е да заложим на това, което ще улави същността на индивидуалността и ще отприщи вълна от радост и увереност във нашето дете. Представяме ви новата марка в България – Santoro Gorjuss.

Влезте в очарователния свят на Santoro Gorjuss, където всяко приключение е разказано чрез завладяващите истории на очарователни момичета, облечени в прецизно изработени тоалети, допълнени с раирани чорапи до коляното. Всеки герой на Gorjuss притежава уникален аксесоар, който се преплита безпроблемно с личната му история. Дизайнът на момичетата Gorjuss е толкова запомнящ се, че те се превърнаха в разпознаваеми фигури в над 50 страни по света за десетилетие. С техните характерни лица с привлекателни черни очи, те стоят като отличителен белег на колекцията. И все пак същността на всяко момиче от Gorjuss е това, което я отличава, разкрито чрез нейните дрехи, аксесоари и прическа – точно като разнообразието, което се среща в хората.

Колекцията на Santoro Gorjuss, включва ученически раници, моливници, лайфстайл артикули, чанти, портмонета, канцеларски материали, чаши и аксесоари. Тези артикули изобразяват приключенията на нежни момичета с раирани чорапи, заобиколени от животни, предмети и играчки от детството, които стават популярни и непреходни сред почитателите от всички възрасти. Може да се каже, че колекцията Gorjuss е наистина вечна, заради своя винаги актуален класически стил и загатнатите носталгични чувства. 

несесери на Santoro Gorjuss


Be Kind – новата колекция за училище

Тази нова серия включва ученически раници, несесери, канцеларски материали и аксесоари със свежи и очарователни характеристики. Всички тези нови продукти носят благонамерени послания към всички малки момичета. 

  • Бъдете добри към себе си!
  • Изразявайте се по най-добрия начин и не пренебрегвайте своите стремежи и мечти.
  • Отнасяйте се добре към другите, уважавайте чуждото мнение и нужди.
  • Ценете и обичайте нашата планета Земя! 
  • Пазете и обичайте всички живи същества! 

раница на Santoro Gorjuss

Тези кратки вдъхновяващи послания резонират по целия свят. В компанията на вълнуващите мотиви на разноцветни небесни дъги и ярки принтове на момичета, тези нови дизайни на продуктите внасят богато Gorjuss настроение в яркото лято, точно преди началото на училище. 

Сега нека разкрием защо липсват носове и устни по лицата на тези очарователни момичета…

Това е така, защото те служат като огледала, отразяващи емоциите на собственика си, позволявайки изражението им да бъде оформено от живото въображение на техния притежател. Ако собственикът е тъжен, такъв е и погледът на Gorjuss, ако тя е щастлива, очите на Gorjuss също ще искрят. Светът на Gorjuss се характеризира с богата палитра. Характерни са тъмните розови нюанси, както и рубиненочервените, пастелно сините и морскозелените нюанси. В тази хроматична симфония темите за любовта, невинността, спокойствието и неукротимата сила на мечтите намират своето достойно място.

две момичета от колекцията Be Kind на Santoro Gorjuss

Santoro Gorjuss е идеалният избор за нашето дете, защото му позволява да изрази себе си чрез красиви и смислени продукти, които вдъхновяват творчеството, въображението и емоцията. Избирайки Santoro Gorjuss, ние даваме на детето си не само висококачествени и стилни артикули, но и верен приятел, който ще го придружава в училищните им приключения и след това. Продуктите Santoro Gorjuss са подходящи за деца от всички възрасти, които обичат изкуството, природата и приказките.

И сега, с UWEAR като ексклузивен дистрибутор в България, тази очарователна колекция е лесно достъпна, за да плени сърцата на българските деца и възрастни. Така че, докато се подготвяте за предстоящата учебна година, помислете дали да не се докоснете до магията на Santoro Gorjuss. Нека тези завладяващи герои вдъхновяват въображението, креативността и капчица причудливост в образователното пътуване на вашето дете.

С UWEAR като ваш доверен партньор, светът на Gorjuss е само на крачка разстояние, чакайки да донесе радост и чудо в живота на тези, които вярват в силата на мечтите.


Прочетете повече: Как лошото качество на въздуха застрашава здравето на децата и учениците?


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required