HomeИНТЕРЕСНОБела Хадид казва, че е „най-накрая здрава“ след „15 години невидимо страдание“

Бела Хадид казва, че е „най-накрая здрава“ след „15 години невидимо страдание“

Бела Хадид казва, че е „най-накрая здрава“ след „15 години невидимо страдание“

Вселената работи по най-болезнените и красиви начини“, написа моделът в Instagram

Слушай статията:

Бела Хадид – името, което изпъква в света на модата и красотата. От дебюта си през 2014 година, Бела бързо стига до върха на световната модна индустрия и се превръща в лице на престижни марки и дизайнери. Нейната уникална красота и непринуден стил са вдъхновение за много млади хора по света да следват своите мечти и да бъдат смели в своите модни изяви.

През годините Бела Хадид става лице на много модни марки, включително Bulgari, Dior, Versace, Moschino, Chanel, Calvin Klein и много други. Тя също така е лице на парфюмите „Bulgari Goldea: The Roman Night“, „Dior Hypnotic Poison“, „Calvin Klein Euphoria“ и други.

Отвъд подиума, Бела Хадид е известна със своята активна социална позиция. Тя е активен защитник на различни социални и екологични проблеми, което я прави иконa не само на красотата, но и на силна жена с глас, бореща се за промени и за доброто в света.

Бела Хадид разказва за дългосрочните си здравословни проблеми

26-годишният модел сподели публикация в неделя, отбелязвайки, че е „най-накрая здрава“ след повече от десетилетие на интензивни здравословни борби. Това включва „100+ дни лечение на Лаймска болест, хронични заболявания, [ко-инфекция] и почти 15 години невидимо страдание.”

„Малката аз, която страда, би била толкова горда с мен, че не се отказа от себе си“, започва Хадид публикацията в Instagram, добавяйки, че е благодарна на майка си Йоланда Хадид, която също била диагностицирана с лаймска болест през 2012 г. заедно с най-малкият брат на Хадид- Ануар.

„Благодарна съм на майка си, че пази всичките ми медицински документи, беше до мен, защитаваше, подкрепяше, никога не ме напускаше, но най-вече ми вярваше през всичко това“, написа тя в надписа.

Бела Хадид и лекуващият я лекар по време на медицинска консултация
Снимка: People

Тя продължава: „Животът в това състояние, влошаващото се с времето и работата, докато се опитвах да направя себе си, семейството си и хората, които ме подкрепят, горди, ми се отрази по начини, които не мога да обясня. Да бъда толкова тъжна и болна с най-много благословии/привилегии/възможности/любов около себе си беше вероятно най-объркващото нещо, което някога съм виждала.”

Едно нещо, което искам да кажа на всички вас е, че 1) аз съм добре и не трябва да се тревожите, и 2) не бих променила нищов света“

„Ако трябва да премина през всичко това отново, за да стигна до този момент, в който се намирам сега, с всички вас, най-накрая здрава, бих го направила отново. Това ме направи тази, което съм днес”, допълва тя.

„Вселената работи по най-болезнените и красиви начини, но трябва да кажа, че ако се борите – всичко ще се оправи. Обещавам. Отстъпете крачка назад, останете силни, вярвайте в пътя си, вървете с истината си и облаците ще започнат да се разсейват. Имам толкова много благодарност, тези 100 + дни лечение на Лаймска болест, хронична болест [съпътстваща инфекция], почти 15 години невидимо страдание, всичко това си заслужаваше, ако мога, с Божията воля, да имам цял живот на разпръскване на любов с пълни шепи и възможност наистина да бъда себе си, за първи път.“

снимка на Бела Хадид
Снимка: People

Моделът обяснява защо е избрала снимките, които сподели заедно с публикацията здравни документи и самата нея, получаваща различни лечения

„Опитах се да избера възможно най-позитивните снимки, защото колкото и болезнено да беше това преживяване, резултатът беше най-поучителното преживяване в живота ми, изпълнено с нови приятели, нови видения и ново мислене/съзнание“, пише тя.

Бела продължава: „Благодаря за търпението на невероятната компания, за която работя, моите поддръжници и хората, които продължиха да ме следват. На моите агенти Джил и Джоузеф за защитата ми. Обичам ви и ви ценя повече, отколкото мога да изразя.“

„Благодаря на моя гениален доктор/лекар и нейния НЕВЕРОЯТЕН екип от медицински сестри“, добави тя. „Обичам ви толкова много!!!“

Звездата, която „току-що завърши дълго и интензивно лечение от лаймска болест“, по думите на сестра й Джиджи Хадид, каза, че ще се върне към подиума, когато може.

Ще се върна, когато съм готова

„Ще се върна, когато съм готова“, заключи тя. „Всички ми липсвате толкова много. Обичам ви всички толкова много.”

Тази публикация не беше първият път, когато Бела говори открито за дългосрочните си здравословни проблеми.През 2021 г. звездата сподели поглед върху не толкова бляскавите аспекти на това да си модел сред тези борби.

„Да живея с няколко хронични автоимунни заболявания = винаги намирам време за интравенози“, озаглави тя публикацията, която включваше няколко нейни снимки, закачени за интравенозни торбички.

През 2016 г. моделът разкри пред People как се бори с лаймската болест, докато работи като модел. „Животът не винаги е такъв, какъвто изглежда отвън“, каза тя по това време. „Най-трудната част от това пътуване е да бъдеш съден по начина, по който изглеждаш, вместо по начина, по който се чувстваш“, добавя Хадид.


Прочетете повече: „Аз не съм модел“, споделя Селена Гомес


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: