HomeИНТЕРЕСНОЛюбовта отвъд обектива: животът на Брайън Рандал с АЛС

Любовта отвъд обектива: животът на Брайън Рандал с АЛС

Любовта отвъд обектива: животът на Брайън Рандал с АЛС

Брайън Рандал, партньор на Сандра Бълок в продължение на осем години, почина на 57-годишна възраст.

Слушай статията:

Семейството на Брайън потвърди смъртта му на 7 август, отбелязвайки края на една смела тригодишна битка срещу амиотрофична латерална склероза (АЛС), известна като болестта на Лу Гериг.

АЛС е инвалидизиращо състояние, което засяга нервните клетки в главния и гръбначния мозък, причинявайки постепенно влошаване на мускулната функция. Това прогресивно заболяване води до затруднения с основните движения, което в крайна сметка засяга говора, преглъщането и дишането. Въпреки че точната причина за АЛС остава до голяма степен неизвестна, генетичните фактори, влиянията на околната среда и химическите дисбаланси в мозъка се предполагат като потенциални фактори.

Да надникнем в живота на Брайън

 Брайън Рандал е роден в Портланд, Орегон. След като завършва училище, той преследва страстта си към фотографията. Неговият обектив улавя моменти, които говорят много, а артистичността му спечели признание в Лос Анджелис, където създава своя бизнес Bryan Randall Photography. Неговата работа му позволява да претвори красотата на света в завладяващи образи.

Въпреки че светлината на прожекторите осветява професионалната му страна, животът на Брайън е мозайка от моменти извън рамката на камерата му. Неговата отдаденост на семейството е очевидна в отношенията му с дъщеря му от предишна връзка. Брайън Рандал и Сандра Бълок

През 2015 г. двамата се срещат на рожден ден на сина на Сандра – Луис. Рандал, е нает да отрази събитието. Обективът му обаче не уловя само красиви моменти от събитието, но и искрата, която подпалва живота му. Той и Сандра започват да се срещат официално няколко месеца по-късно, съобщава PEOPLE. Тяхната романтика като платно, нарисувано в лични нюанси, разцъфтява в сенките и убежищата на сърцата им.

„Пазете връзката си поверителна, без да пазите партньора си в тайна“ е цитат, който описва тяхната връзка. Тя е определяна като „стабилна“, защото е била фокусирана в разбирането, че най-истинските връзки в живота често са поверителни. Не говорим за щастието, за да не ни избяга.

Битката на Брайън с АЛС беше до голяма степен неразкрита. В свят, търсещ внимание, той избра по-тих път, оставяйки своя отпечатък в сърцата на онези, които наистина го познаваха.

Брайън Рандал и Сандра Бълок
Снимка: Hedo / Backgrid; Axelle/Bauer-Griffin/Filmmagic

Двойката няма общи биологични деца. Въпреки това, Бълок говори публично за това как са родители на нейните осиновени деца, Луис (13 г.) и Лайла (10 г.). Рандал също има по-голяма дъщеря от предишна връзка. „Той е примерът, който бих искала моите деца да имат“, каза Бълок в Red Table Talk

Докато пътуването на Брайън поема по различен начин, духът му намира покой. Споменът за него продължава да живее в сърцата на онези, които е докоснал.


Прочетете повече: Топ 10 знаменитости, които са решили да живеят в тихи места


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: