HomeИНТЕРЕСНОГодина след като се вричат във вечна любов- Бритни Спиърс и Сам Асгари се разделят

Година след като се вричат във вечна любов- Бритни Спиърс и Сам Асгари се разделят

Бритни и Асгари

Година след като се вричат във вечна любов- Бритни Спиърс и Сам Асгари се разделят

Асгари подава молба за развод след едногодишен брак, сключен в дома на Бритни

Поп звездата Бритни Спиърс и нейният съпруг Сам Асгари се разделят след малко повече от година брак. Асгари подава молба за развод и се е изнесъл от дома, който двойката  до сега е споделяла. Молба за развод, подадена в сряда и видяна от BBC News, цитира „непреодолими различия“ между г-н Асгари, 29, и г-жа Спиърс, 41. Раздялата идва, когато г-жа Спиърс се готви да публикува мемоарите си – The Woman in Me – този октомври. Това бележи края на третия й брак.

Спиърс и Асгари се срещат на снимачната площадка на музикалния видеоклип на Спиърс „Slumber Party“ през 2016 г. Започват да излизат малко след това. Двойката обявява годежа си през септември 2021 г. и провеждат звездна церемония в дома на Спиърс в Лос Анджелис през юни 2022 г.

Асгари казва в интервю за „Добро утро, Америка“ на ABC миналата година , че сватбата е била интимна. Присъствали са около 50 до 70 гости. В интервю за ABC миналата година споделя: „Просто е сюрреалистично, човече. Беше много далечно за нас и си представяхме, че това нещо е приказка, и беше.“

Снимка: Pinterest

Двойката преминава през бурни няколко години

Все пак Спиърс се бори да прекрати попечителството, под което семейството й я постави през 2008 г. Спиърс няма законова власт върху собствените си медицински решения или договори, включително законен брак, докато попечителството не се прекрати през 2021 г.

Спиърс също така разкрива по време на показанията си, при прекратяването, че не е имала правомощия да си направи контрацептична операция. Тя не може докато е била под настойничество. Казва пред съда през 2021 г., че иска да има повече деца и че не може поради законовите си ограничения.

Тя и Асгари разкриха през май миналата година, че тя е претърпяла спонтанен аборт. Спиърс каза в Instagram по това време, че двойката е загубила своето „бебе-чудо“.„Това е опустошителен момент за всеки родител“, се казва в нейното изявление. „Може би трябваше да изчакаме да обявим, след известно време, но бяхме прекалено развълнувани да споделим нашите добри новини.“

Съвсем наскоро Спиърс публикува снимки в Instagram на нея и Асгари заедно през юли, които яздят коне на плажа. Седмици преди това тя публикува снимки и видеоклипове, на които пътуват заедно.

Прочетете повече: Как пеенето ще промени живота ни


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: