HomeСРЕЩИЛетните хитове са тук

Летните хитове са тук

селена гомез забавляваща се в нощен клуб

Летните хитове са тук

И това лято се радваме на нови летни хитове.

Краят на август ни изненада с поредица от хитове от любимите ни изпълнителки.

Всички сме чували за Ариана Гранде, Майли Сайръс, Селена Гомез и SZA и сигурно всяка една от нас си е тананикала някоя тяхна песен под душа. Е, имаме добри новини. През изминалата седмица, всички те ни зарадваха с публикуването на нови парчета.

Майли Сайръс – Used to be young

Песента представя по-скоро носталгията от отминалите дни на Майли, както житейския път, през който е преминала, за да се превърне в себе си. В момента песента е с над 10 милиона прослушвания в YouTube, като може да се запознаете и с историята и вдъхновението на песента в нейния Instagram и TikTok.

Селена Гомез – Single soon

Забавните акорди на песента всъщност загатват, че певицата си обещава скоро да остане сама. Както знаем Селена имаше няколко сериозни връзки, които не се задържаха във времето, което ни подвежда на мисълта, че изпълнителката планира да се фокусира изцяло над себе си.SZA -Snooze

Типично за SZA и последната и песен е изключително разтърсваща. В клипа можем да се порадваме и на участието на гореспоменатия Джъстин Бийбър Можете да гледате тук.

Ariana Grange

Ариана ни зарадва с 6 музикални клипа, заснети на сцената в Лондон по случай 10 години  от издаването на албума ѝ „Yours Truly“. От тях най-обещаваща и любима на самата изпълнителка е „Honeymoon avenue“, която може да чуете тук. Кой знае, може и това да е тихото обещание за нов албум… предстои да разберем.


Прочете повече: Лили-Роуз Деп: актриса, модел и модна икона


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: