HomeСРЕЩИНеразказаните истории за живота на Майли Сайръс

Неразказаните истории за живота на Майли Сайръс

Неразказаните истории за живота на Майли Сайръс

Вдъхновена от новия си сингъл „Used to Be Young“, Майли Сайръс поглежда назад към своя 30-годишен живот в откровена видео поредица в TikTok.

В публикация в Instagram, 30-годишната актриса и певица разкри, че започва нова поредица в TikTok. В нея, Майли ще „погледне назад“ към живота си и ще „сподели неразказани истории“ от миналото си.

Сайръс обеща да „започне от началото“ на своята история през 1992 г. и да проследи хода на трите десетилетия от живота си, включително предлагайки нови подробности за някои от най-запомнящите се моменти.

„Понякога ми се струва, че животът ми започна, когато се роди Хана Монтана“

„Но преди Хана имаше Майли. Моята фантазия беше да озаря света със смях, музика и емблематични моменти, които продължават и след живота ми. Десетилетия по-късно продължавам да изпълнявам целта си заради любовта, предоставена от моите фенове.“, споделя Майли в публикацията.Майли и Били Рей Сайръс

В един от няколкото видеоклипа, публикувани в TikTok, Сайръс разкри повече за връзката си с баща си, Били Рей Сайръс. Тя споделя, че двамата са израснали по различен начин. Тя – на звуковата сцена, в семейство, което е бил сплотено, живеели са под един покрив и са допринесли за нейната финансова и емоционална стабилност. „Това е нещо, което баща ми не е имал“, споделя тя.

„Това, че се чувстваше обичан от голяма аудитория, му повлия емоционално повече, отколкото някога можеше на мен. Когато се чувства специален или важен, той все едно лекува рана от детството си, а аз винаги съм била карана да се чувствам като звезда“, каза тя.

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) – PART 2

♬ Used To Be Young OUT NOW – Miley Cyrus

Враждата с Шинейд О’Конър

Майли Сайръс поговори и за предишната си вражда с ирландската певица Шинейд О’Конър по време на специалното издание на Hulu „Endless Summer Vacation: Continued (Backyard Sessions)“. Враждата се разпали през 2013 г., след като О’Конър написа писмо до Сайръс, изразявайки загриженост относно обективизацията, с която се сблъска след издаването на нейния музикален видеоклип „Wrecking Ball“. О’Конър, която за съжаление почина миналия месец на 56 години, вярваше, че Сайръс е експлоатирана от индустрията.

Сайръс отговори на писмото на О’Конър с подигравателни туитове като я оприличи на актрисата Аманда Байнс, която по това време имаше проблеми с психичното здраве. Въпреки това, в специалното издание на Hulu, Сайръс изрази разкаяние. Тя призна, че не е осъзнала крехкото психическо състояние на О’Конър тогава, като сподели „Аз също бях само на 20 години“. Също така, отбеляза, че не е разбирала същността на психичните заболявания.


Прочетете повече: Как Flowers се превърна в най-успешния хит на Майли Сайърс за цялата ѝ кариера досега?


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: