HomeИНТЕРЕСНОСватбата на Тиш Сайръс-Пърсел и Доминик Пърсел

Сватбата на Тиш Сайръс-Пърсел и Доминик Пърсел

Сватбата на Тиш Сайръс-Пърсел и Доминик Пърсел

Тиш Сайръс и Доминик Пърсел сключиха брак в малка церемония сред близки и приятели в Малибу.

Майката на поп звездата Майли Сайръс и актьорът от сериала „Бягство от затвора“ се запознаха по необичаен начин — чрез директно съобщение в социалните мрежи. „Беше любов от пръв поглед и за двама ни!“, разказва Тиш.

Двамата се сгодиха на Деня на благодарността миналата година. „Дом, заедно с Майли, планираха всичко“, споделя Тиш пред Vogue. „Те знаеха, че всички ще бъдем заедно като семейство и сметнаха, че това ще е идеалният момент!“. По-късно Тиш обяви годежа чрез Instagram през април, публикувайки изображение на своя изумруден пръстен с надпис: „Хиляда пъти… да“.

Когато дойде време да планират сватбата, Тиш е била много практична. „Всъщност избрах всичко сама“, казва булката. „Знаех точно какво искам и контролирах целия процес. Толкова съм доволна от това как се получи. Не бих променила нищо!”

Булчинската рокля.. или две

За разходката си по пътеката Тиш носеше бяла дантелена рокля без презрамки с пола с А-силует от Netta Benshabu. „Всъщност не можах да избера между две рокли, затова ги облякох и двете“, обяснява Тиш. „Роклята, с която бях на церемонията, беше най-романтичната рокля, която някога съм виждала. Наистина се чувствах като себе си. Най-вече това ме накара да се чувствам така, както когато съм с Дом: красива. Така ме кара да се чувствам.”

Тиш се преоблече във втората рокля за приема – копринена визия с презрамки и цепка от Grace Loves Lace. Дом избра бяла риза и ретро панталони от филма, който току-що завърши. „Дом има свой собствен уникален стил, така че исках да облече това, в което ще се чувства себе си“, споделя булката. Шаферките бяха облечени в ледено сини рокли и носеха букети от бели рози. 

„Цял живот майка ми е била зад кулисите“, казва Майли. „Тя винаги ме подготвяше за големите дни, започвайки със състезания за мажоретки, след това евентуално на снимачната площадка или зад кулисите преди представление. Тя никога не е спирала да ме подкрепя“. Майли изпрати майка си до олтара. „Да видя майка ми толкова щастлива и влюбена е много емоционален момент за мен“, казва тя. „Дом и майка ми споделят най-милата, най-истинска любов.Откакто се срещнаха, и двамата започнаха да остаряват в обратна посока. По някакъв начин майка ми стана още по-красива. Денят беше специален и вълшебен като тях. Да застана до майка си и да я дам на Дом е момент, който ще ценя до края на живота си.“„Сякаш бях в приказка“, добавя Тиш. „Най-романтичната приказка, която можете да си представите.“

Тиш и Дом
Снимка: Kostya
Тиш и Дом и техните шафери
Снимка: Kostya
сватбена маса декор
Снимка: Kostya
Тиш Сайръс-Пърсел
Снимка: Kostya
Тиш Сайръс-Пърсел във вечерната си сватбена рокля
Снимка: Vijat Mohindra
Снимка: Kostya

Прочетете повече: Сватбата на Наоми Байдън е първата в Белия дом от почти десетилетие


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: