HomeИНТЕРЕСНОThe Idol – свърши, преди изобщо да е започнал

The Idol – свърши, преди изобщо да е започнал

мъж и жена позират в автомобил със свален покрив

The Idol – свърши, преди изобщо да е започнал

„Доволни сме от силната реакция на публиката“, казва HBO с едната ръка – докато отменя краткотрайното шоу „The Idol“ с другата.

HBO обяви, че няма да поднови за втори сезон „The Idol“, противоречивото шоу с участието на Тесфайе (The Weeknd) и Лили-Роуз Деп. „След дълго мислене и обмисляне, HBO, както и създателите и продуцентите решиха да не продължават с втори сезон. Благодарни сме на създателите, актьорския състав и екипа за тяхната невероятна работа”, сподели говорител на HBO.

„The Idol“, чиято премиера беше на филмовия фестивал в Кан миналата година, проследява проблемната поп звезда Джоселин (Деп), докато се опитва да възстанови кариерата си след срив. Тя среща Тедрос (Тесфайе), собственик на нощен клуб/лидер на култ/лош човек, и те изпадат в токсична връзка.

Лили-Роуз и Тесфайе във филма The Idol
Снимка: HBO


Сериалът беше посрещнат с остри критики заради провокативното си съдържание, лоша актьорска игра и слаб сценарий

Той беше наречен „мръсен“ и „един от най-лошите сериали, правени някога“ от някои критици. Филмът дори има рейтинг на одобрение от само 19% в Rotten Tomatoes и рейтинг от 4,8 в IMDb

Шоуто също се изправи пред проблеми с продукцията, тъй като оригиналният режисьор Ейми Заимец напусна поради творчески различия. Шоуто беше пренаписано и съкратено от шест епизода на пет.

Някои от членовете на актьорския състав намекнаха за възможността за втори сезон в интервюта, но водещите казаха, че нямат планове за многосезонна арка.

Тесфайе, който създаде шоуто заедно със Сам Левинсън и Реза Фахим, в момента е на турне, като следващата му спирка е Мексико през септември. Той ще има достатъчно време да скърби за загубата на Тедрос и неговата малка конска опашка.

Снимка: Eddy Chen/HBO

Прочетете повече: Лили-Роуз Деп: актриса, модел и модна икона


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: