HomeСЪБИТИЯЕлектронна търговия: най-добрите практики за 2024 година

Електронна търговия: най-добрите практики за 2024 година

Електронна търговия: най-добрите практики за 2024 година

На eCommerce Academy Conference ще се запознаем с най-актуалните и ефективни практики в електронната търговия, които ще ни дадат предимство пред конкурентите ни през 2024 година.

10-тото юбилейно издание на конференцията eCommerce Academy Conference, ще се проведе на 5 октомври в град София. Събитието е под надслов „Best Practices“ в електронната търговия. На сцената ще излязат лектори от водещи компании и организации като Tik Tok, The Marketer, AI експерти и други.

Освен лекционната част, събитието ще предложи и още няколко интересни елемента

На първо място това е традиционната Експо зона. В нея различни доставчици на услуги за електронната търговия ще имат възможност да демонстрират своите инструменти и привлекат нови партньори. Ако един електронен търговец търси развитие на своя бизнес, то обезателно трябва да посетите тази зона. Защо? Защото в нея ще има повече от 30 компании.

Освен тях, тази година организаторите са поканили и много онлайн търговци, които ще могат да изградят физически Pop-up магазини, където да демонстрират стоките си. В рамките на конференцията гостите и посетители на събитието ще могат да изпробват електрическите автомобили на една от водещите световни марка, а в края на деня всички ще присъстват на церемонията по награждаване в конкурса, организиран от eCommerce Academy, който търси „Звездите в онлайн търговията“ в България.eCommerce Academy Conference е събитие, което събира онлайн търговците в България и им предлага възможност да видят най-добрите практики и иновации в тяхната сфера. Целта на конференцията е да представи на участниците иновативни методи за разрастване на дейността и достигане до нови пазари. Всичко това ще бъде представено от български и чуждестранни експерти с дългогодишен опит е онлайн продажбите и дигиталния маркетинг.

Споделяне на добри практики и реални примери с журито на eCommerce Academy Awards

В дискусионните панели участие ще вземат част от представителите на журито в конкурса eCommerce Academy Awards. Те ще споделят реални примери за добри практики, както за и такива, които да се избягват, за да помогнат на всички присъстващи да бъдат по-добри в работата си и с цел подобряване на бизнес средата в България.

В презентациите, които гостите ще могат да проследят, са залегнати различни интересни теми. Сред тях са: „How to boost your eCommerce business with Tik Tok (English)”, „Дръжте клиентите си по-близо и увеличете продажбите си чрез програми за лоялност”, „Automating eCommerce product documentation using AI (Englush)”, „Как един семеен бизнес расте, благодарение на екосистемата от партньори в електронната търговия” и други.

В дускусионните панели ще се включат експерти от журито на конкурса eCommerce Academy Awards като:

  • Вера Иванова – маркетинг директор в българска софтуерна компания;
  • Мартин Желязков – SEO специалист в дигитална агенция;
  • Кристина Павлова – юрисконсулт в областта на защитата на личните данни и правните аспекти в електронната търговия;
  • Мартин Пенчев – юрист и управляващ съдружник в адвокатска кантора;
  • Павел Кьосев – професионален експерт в зоната на продажбите и обслужването на клиенти в голяма кредитна компания и други.

Никола Илчев води реч по време на eCommerce Academy Conference

Организатор на конференцията е eCommerce Academy – Академия за електронна търговия, доказала се през годините като надежден източник на полезна информация за онлайн продажби, инициатор на редица събития за електронна търговия, издател на 2 книги и създател на едни от най-богатите YouTube и Podcast канали за електронни търговци у нас. Академията организира и един от най-популярните конферентни формати, не само у нас, но и на международно равнище – Balkan eCommerce Summit.

Още сега си маркирайте датата 5 октомври в календара и посетете събитието. Ще имате възможност да вземете експертно ноу-хау, което да приложите във вашия онлайн бизнес. Също така, ще можете да участвате активно в нетуъркинг почивките и да разгледате всички партньорски и Pop-up щандове в експо зоната. За финал ще видите кои са „Звездите на онлайн търговията” в България.

Едно събитие – безкрайно поле от възможности

Повече информация за конференцията може да откриете тук: https://conference.ecommercebg.com/.

Възползвайте се от 20% отстъпка от цената на билета САМО с промо код „MADAMSKO“.

промокод MADAMSKO за eCommerce Academy Awards

Прочетете повече: Новостите в електронната търговия: правни аспекти за 2023 г.


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: