HomeИНТЕРЕСНОИнтернет „губи вяра в любовта“ след слуховете за развода на Джо Джонас 

Интернет „губи вяра в любовта“ след слуховете за развода на Джо Джонас 

Интернет „губи вяра в любовта“ след слуховете за развода на Джо Джонас 

Една от любимите двойки на Холивуд, Джо Джонас и Софи Търнър може скоро да сложат край на брака си. 

Слушай статията:

Двамата минаха два пъти пред олтара – един път в Лас Вегас и още един път във Франция. Четири години и две деца по-късно, Джо Джонас нае бракоразводен адвокат, казва източник пред PEOPLE.

Според доклад на TMZ, двойката е на път да се разведе след шест месеца „сериозни проблеми“ в брака си. Въпреки че публично няма признаци за проблеми между тях, слуховете за раздялата им шокираха интернет.

Според доклада, хора на Джо са се свързали с два бракоразводни адвоката от Ел Ей, тъй като той е на ръба да подаде молба за развод. Източник каза, че певецът се грижи за двете им деца през по-голямата част от времето, дори по време на турнето си в САЩ. Само миналия месец Софи беше забелязана да присъства на концерта на Jonas Brothers в Ню Йорк с Приянка Чопра и Даниел Джонас. Миналата седмица обаче само Приянка и Даниел бяха видени заедно на шоуто в Тексас.

Тъй като Софи и Джо бяха много дискретни относно връзката си, никой не подозираше тази предполагаема раздяла, тъй като те дори бяха направили някои публични изяви заедно. Преди няколко дни обаче Джо беше видян без брачната си халка, което предизвика притеснения сред феновете им. Освен това певецът и актрисата обявиха за продажба къщата, която закупиха заедно в Маями само преди година. Тези ходове несъмнено послужиха като улики, че връзката им може да среща трудности.

Важно е да се подчертае, че до този момент нито един от двамата артисти не е коментирал публично състоянието на връзката си.Интернет реагира на слуховете за развода на Джо Джонас и Софи Търнър

В отговор на съобщенията за раздялата, един потребител написа в X, известен преди като Twitter, „Джо Джонас и Софи Търнър се развеждат – какво става по дяволите, с 2023 г.?“. „Джо Джонас и Софи Търнър се развеждат? Истинската любов наистина вече не съществува“, добави друг. Реакции последваха и в други социални мрежи.

@devotedly.yours

Joe Jonas and Sophie Turner headed for divorce? Please tell me it’s not true 💔 #joejonas #sophieturner

♬ original sound – Nuha

Прочетете повече: Ник Джонас и Приянка Чопра показаха за първи път своето момиченце


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: