HomeИНТЕРЕСНОНай-популярните домашни любимци в социалните мрежи

Най-популярните домашни любимци в социалните мрежи

сладко куче с очила отпива от коктейл със сламка

Най-популярните домашни любимци в социалните мрежи

Кои са пухкавите малки приятели на инфлуенсърите, които трупат милиони?

Без значение дали сме почитатели на кучета котки, прасенца, коне или катерици, кой не обича да гледа снимки на сладки животни? Тези симпатични малки приятели са лица в инфлуенсърските среди, които промотират само и единствено с това колко са миловидни. На някои от тях в световен мащаб се кръщават лични брандове, участват в реклами, музикални клипове и носят на стопаните си цяло състояние. Ето и кои са най-влиятелните домашни любимци в мрежите.

JiffPom

Померанът Джиф по е световна звезда, може би дори без да го осъзнава. Той е не само световен рекордьор, но и музикална видеозвезда, след като се появява в „Dark Horse“ на Кейти Пери през 2014 г. Неговите близо 10 милиона последователи в Instagram се радват на серия пухкави, мили и закачливи публикации.

Кученцето си осигури множество възможности за промоция на марки, включително iHeart Radio, и има своя собствена линия за стоки в Walmart, @jiffpomcutelife. То също така е известно с това, че винаги се носи по последните тенденции на модата за очарователни кученца.

Снимка: Instagram @Jiffpom

Снимка: Instagram @Jiffpom

Г-н Поуки

Снимка: Intagram @mr.pokee

Ако сте фенове на таралежите и често ви е попадало таралежче по чорапи или завито в сладка завивка, е – това е @mr.pokee.  Всъщност, той е таралеж на име Херби, който води своите 1,8 милиона последователи в Instagram на вълнуващи и екзотични глобални приключения. Неговото съдържание в Instagram е подбрана и изискана смесица от пътувания и малки неща като дрехи на таралеж, чорапи, шапки и възглавнички.

Снимка: Intagram @mr.pokee

Инфлуенсърите у нас също разчитат на чара на любимците си

Лео и Блеки

Снимка: Instagram @leoibleki

Тези две кристалнобели котки са на инфлуенсърката и участничка в първи сезон на риалити формата “Къщата на инфлуенсърите” Карина Илиева. Тя демонстрира изключително силна връзка с тях в профилите си. Те имат собствен акаунт в инстаграм с над 2000 последователи. Лео и Блеки са неразделна част от кариерата и живота на Кари и са изключително миловидна гледка.Снимка: Instagram @leoibleki

Дейзи и Чарли

Снимка: Instagram @teodoratodorova

Теодора Тодорова също ви е позната от няколко инфлуенсърски риалитита, но в последните години се е отдала на семейството си и това се вижда по множеството снимки с най-специалните й хора, които споделя в инстаграм. А, и… кучета! Дейзи и Чарли са част от почти всяка фотосесия на Теди, тя запознава последователите си с всеки важен аспект на живота на сладките Дейзи и Чарли. В пост тя споделя, че дори на сватбата й няма как да не присъстват. За жалост, те нямат собствен профил в мрежата, но получават достатъчно в профила на специалистката по дентална медицина.

Снимка: Instagram @teodoratodorova

Оливия

Снимка: Instagram @viktoriakapitonova

Оливия е малка принцеса с маниери на глезена, но класна дама точно като стопанката си – Виктория Капитонова, риалити звезда от Мастър шеф, Ергенът и много други предавания. В първия сезон на “Къщата на инфлуенсърите” Оливия придружава стопанката си. Тя е специална част от деня й, има си свой профил в Инстаграм с над 5к последователи, в който се качват чест клипчета на нея, истории от деня й и рекламно съдържание. Истински инфлуенсър!

Снимка: Instagram @viktoriakapitonova

Прочетете още: Любовта може да трансформира нашето ДНК и да излекува телата ни според науката


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required

Share With: