HomeИНТЕРЕСНОАлекс Богданска заблестя на Филмовия фестивал във Венеция

Алекс Богданска заблестя на Филмовия фестивал във Венеция

Алекс Богданска заблестя на Филмовия фестивал във Венеция

„Супер много се вълнувах снощи и треперех, когато трябваше да излезем на този прословут червен килим“, сподели моделката.

Слушай статията:

29 годишната красавица от Благоевград показа искрящ стил на червения килим на премиерата на филма “Ферари” и се нареди рамо до рамо с актьорите Адам Драйвър и Патрик Демпси, които изпълняват главните роли във филма на Майкъл Ман по време на осемдесетия Филмов фестивал във Венеция.

Тъй като Armanibeauty са официален спонсор на събитието и се грижат за визиите на звездните гости, те избират по един представител на всяка държава, с която се колаборират. Така се стига и до поканата на Богданска. 

Българският модел и инфлуенсър дефилира с рокля, направена специално за събитието от  бранда Pembe Kenan от Асеновград. Тя си партнира с тях отдавна. За визията й се грижат професионални гримьори и фризьори, специално подбрани за фестивала.

След края на дефилето Богданска е поканена на вечеря в хотел „Киприани“, който по традиция събира филмови звезди, присъстващи на фестивала.

Снимка; Instagram, @alekspetkanova

Дни наред тя не могла да спи от вълнение, признава, че за нея това е голяма чест да бъде на червения килим заедно с идолите си. В социалните си мрежи споделя огромната си радост и нетърпението, което е бликало от нея продължение на месец и половина. Точно преди грима й й излиза пъпка, но на снимките от дефилето не личи. Въпреки притеснението, тя е зашеметяваща и крачи с високо вдигната глава. 

Дни след това името й се нарежда в класация на американското модно списание Evie редом до най-добре облечените на филмовия фестивал във Венеция. Красивата Алекс е редом до звездите Бианка Балти и семейство Джордж и Амал Клуни.

Алекс Петканова Богданска на червения килим във Венеция
Снимка; Instagram, @alekspetkanova

Прочети повече: Най-популярните домашни любимци в социалните мрежи


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required

Share With: