HomeИНТЕРЕСНОАлекс Богданска заблестя на Филмовия фестивал във Венеция

Алекс Богданска заблестя на Филмовия фестивал във Венеция

Алекс Петканова

Алекс Богданска заблестя на Филмовия фестивал във Венеция

„Супер много се вълнувах снощи и треперех, когато трябваше да излезем на този прословут червен килим“, сподели моделката.

Слушай статията:

29 годишната красавица от Благоевград показа искрящ стил на червения килим на премиерата на филма “Ферари” и се нареди рамо до рамо с актьорите Адам Драйвър и Патрик Демпси, които изпълняват главните роли във филма на Майкъл Ман по време на осемдесетия Филмов фестивал във Венеция.

Тъй като Armanibeauty са официален спонсор на събитието и се грижат за визиите на звездните гости, те избират по един представител на всяка държава, с която се колаборират. Така се стига и до поканата на Богданска. 

Българският модел и инфлуенсър дефилира с рокля, направена специално за събитието от  бранда Pembe Kenan от Асеновград. Тя си партнира с тях отдавна. За визията й се грижат професионални гримьори и фризьори, специално подбрани за фестивала.

След края на дефилето Богданска е поканена на вечеря в хотел „Киприани“, който по традиция събира филмови звезди, присъстващи на фестивала.

Снимка; Instagram, @alekspetkanova

Дни наред тя не могла да спи от вълнение, признава, че за нея това е голяма чест да бъде на червения килим заедно с идолите си. В социалните си мрежи споделя огромната си радост и нетърпението, което е бликало от нея продължение на месец и половина. Точно преди грима й й излиза пъпка, но на снимките от дефилето не личи. Въпреки притеснението, тя е зашеметяваща и крачи с високо вдигната глава. 

Дни след това името й се нарежда в класация на американското модно списание Evie редом до най-добре облечените на филмовия фестивал във Венеция. Красивата Алекс е редом до звездите Бианка Балти и семейство Джордж и Амал Клуни.

Алекс Петканова Богданска на червения килим във Венеция
Снимка; Instagram, @alekspetkanova

Прочети повече: Най-популярните домашни любимци в социалните мрежи


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required

Share With: