Тайната не-тайна сватба на Крис Еванс и Алба Баптиста

Баптиста и Еванс

Знаменитостите положиха много усилия, за да запазят сватбата си в Кейп Код в тайна

🎧 Слушай статията:

Не ни е известна много информация за сватбата на Крис Еванс и Алба Баптиста в Кейп Код, която се състоя в събота. Снимки от гости също няма. “Така е било замислено – констатира източник пред Page Six. Тъй като двойката е предприела съзнателни мерки, за да запази сватбата си възможно най-интимна.”

Сватбата била изключително непрозрачна, тъй като при пристигане гостите са подписвали споразумение за конфиденциалност и телефоните на всички биват конфискувани.

Все пак излизат някои подробности, включително, че двойката е вдигнала сватбата си в частно имение в Кейп Код. Поканили са най-близките си приятели и семейство. “Церемонията им беше красива“, казва още източникът на Page Six . 

People  обаче получават имената на някои известни личности, които присъствали. Сред тях са Робърт Дауни джуниър и съпругата му Сюзън Дауни; Крис Хемсуърт и съпругата му Елза Патаки; Джереми Ренър; Джон Красински и съпругата му Емили Блънт. Красински и Блънт забелязани на US Open в неделя, знак, че сватбените дейности вероятно са приключили след събота.

Снимка: Pinterest

Еванс и Баптиста запазиха връзката си почти изцяло в тайна.

Новината, че 42-годишният актьор се среща с 26-годишната актриса, излезе през ноември 2022 г. Към този момент те са заедно „повече от година“ насаме.

Еванс говори с People в интервю за това, колко силно желае да се установи и да създаде семейство. „Това е абсолютно нещото, което искам: съпруга, деца, изграждане на семейство“, казва той. „Когато четете за повечето от най-добрите артисти, независимо дали става дума за актьори, художници, писатели, повечето от тях признават, че не работата, на която са се посветили, (с която се гордеят най-много), а взаимоотношенията, семейството, което са  създали, любовта, която са намерили и която споделят, ги прави щастливи наистина.

„Така че това също е нещо, осмислено през дългите ми 41 години, което също е вярно. Тези неща са най-важните“, продължава той. „Обичам идеята за традиция и церемония.”


Прочети повече: Алекс Богданска заблестя на Филмовия фестивал във Венеция


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required