Тайната на красотата, за която Ариана Гранде съжалява

ariana-grande-botox

Ариана Гранде разкри в емоционално видео, че си е поставяла ботокс и филъри, а гримът е бил нейна маска.

🎧 Слушай статията:

Ариана Гранде не сдържа нищо, когато става въпрос за нейните тайни за красота. Звездата се присъедини към популярната видео поредица на Vogue Beauty Secrets, където показа на феновете си как прави характерния си грим и сподели някои лични истории. Гранде разкри как връзката й с красотата и грима се е променила през годините, особено откакто е започнала в индустрията като дете.

„Да бъдеш изложен на толкова много гласове на толкова млада възраст и особено когато хората имат какво да кажат за външния ти вид и други неща на толкова млада възраст, наистина е трудно да разбереш какво си струва да слушаш или не“, каза тя.Тя призна, че е използвала грима като начин да се прикрие или да се скрие зад нещо за дълго време

„През годините използвах грима като маска или като нещо, зад което да се скрия… все повече и повече коса, по-дебела очна линия… Каквото и да е“, каза тя. Сега, каза Гранде, тя вижда грима като форма на себеизразяване и като начин да „акцентира“ върху това, което обича. Тя също разсъждава върху значението на тайните за красота във видеото, казвайки: „Не е ли тайната, че всички просто искаме да се чувстваме най-добре и да бъдем обичани?“

След това, преди да приложи продукта си за устни, тя беше честна за козметичните инжекции, които е използвала в миналото, включително филъри и ботокс.

„Пълна прозрачност… както правя с устните си: имах много филъри за устни през годините и ботокс“, каза тя. „Спрях през 2018 г., защото просто се почувствах толкова – твърде много. Просто ми се прииска да се скрия, разбирате ли?“. „Не очаквах да стана емоционална“, добави тя и се смееше нервно.

Видимо борейки се със сълзите си, певицата продължи: „Дълго време красотата беше скрита за мен, а сега чувствам, че може би не е така“.

„Откакто спрях да си слагам филъри и ботокс… просто си казах „О! Искам да видя добре заслужените ми бръчици от плач и усмивка. Надявам се бръчките ми от усмивка да стават все по-дълбоки и да се смея все повече и повече“, сподели тя.

„Просто мисля, че остаряването може да бъде толкова красиво нещо“

Тя подчерта, че не съди никого за козметични инжекции или операции – дори се пошегува, че някой ден може да си направи лифтинг. „Това са само мисли, които смятам, че трябва да можем да обсъдим“, заключи тя. „Ако седим тук и говорим за тайни за красота, майната му. Нека изложим всичко там.“


Прочетете повече: Ариана Гранде казва, че „здравите хора могат да изглеждат различно“


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required