Хари Стайлс: от One Direction до върховете на музиката, модата и киното 

Хари Стайлс: от One Direction до върховете на музиката, модата и киното 

Нова биография на световната поп икона „Хари Стайлс: Създаването на един модерен мъж“ разкрива пътя му към славата. 

Ако музикалната сцена през 2023 година си има свой крал, то това безспорно е поп сензацията Хари Стайлс. 13 години са минали, откакто британският изпълнител прави своя дебют като част от ултра популярната бой банда One Direction, а днес той е по-известен от всякога – превръщайки се в икона и модел за подражание на няколко поколения. 

Но кой е феноменът Хари Стайлс отвъд къдравата коса, чаровната усмивка и зелените очи?

Това разкрива новата, изчерпателна и задълбочена биография „Хари Стайлс: Създаването на един модерен мъж“ от популярния британски биограф Шон Смит, който се впуска в шеметно пътуване из кариерата и личния живот на световната суперзвезда.

Снимка: Ciela

Сред страниците на тази книга се разгръща характерът на един различен изпълнител на новото време. Той стои далеч от клиширания образ на музикалната звезда. Разказът за живота на Хари Стайлс не е поредната музикална история, включваща секс, наркотици и рокендрол. Това е историята за възхода на един модерен и земен човек. Неговата цел е чрез изкуството си да подтикне хората да живеят без предразсъдъци и с повече доброта.„Хари Стайлс: Създаването на един модерен мъж“ се връща назад във времето,.. Тогава един шестнайсетгодишен тийнейджър трябва да си вземе отпуска от работата си в малка пекарна в Холмс Чапъл, Чешир. Явява се на прослушване за предаването X Factor.

Никой не подозира, че това прослушване ще доведе до създаването на One Direction – момчешката банда, която завладява света през 2010 г., чупи многобройни рекорди в Европа и Америка и се превръща в своеобразен културен и музикален феномен на своето време. 

От One Direction до самостоятелна кариера

Авторът на биографията покрива целите пет турбулентни години от историята на групата до раздялата им през 2015 г. След това авторът проследява и самостоятелната кариера на Хари Стайлс, която се оказва още по-бляскава и го изстрелва на върха на световната слава през 2023 г.

С популярните си хитове като Watermelon Sugar и As It Was, Хари Стайлс е единственият британски изпълнител от мъжки пол, чиито първи два албума дебютират на първо място в САЩ. Филмовата му кариера процъфтява с главните роли в касовите продукции „Дюнкерк“, „Не се тревожи, скъпа“ и „Моят полицай“. Прословутият му вкус за модата му печели партньорства с най-големите брандове по света. Той става първият мъж, който се появява самостоятелно на корицата на Vogue.

Снимка: Ciela

Обръща се внимание на детските години на Хари Стайлс и връзката му със семейството му; отношението му към приятелите му и работата му – и, разбира се, небезизвестните му и широко обсъждани любовни връзки с популярни имена в Холивуд. Сред тях- Тейлър Суифт, Кендъл Дженър, Кара Делевин и Оливия Уайлд. „Хари Стайлс: Създаването на един модерен мъж“ рисува автентичен портрет на енигматичния изпълнител, чийто личен живот често остава загадка. 


Прочетете повече: Мъжете са от Марс, жените – от Венера


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required