Очаквайте „Ким срещу Кание: Разводът“ в НВО

ким срещу кание

„Ким срещу Кание: Разводът“ е документална поредица за най-обсъжданата раздяла в Холивуд.

🎧 Слушай статията:

„Ким срещу Кание: Разводът“ представя интимен поглед към бурния брак и взривоопасния развод на Ким Кардашиян и Кание Уест. Поредицата може да бъде гледана от днес в HBO Max.

 С безпрецедентния достъп до юридическите екипи, поредицата навлиза в тънкостите на шумната раздяла. Зрителите получават място на първия ред за събитията, които се развиват в съдебната зала и извън нея.В „Епизод 1“ прожекторите осветяват пътя на Кание – който се справя с предизвикателствата на медийния контрол. В хода на повествованието зрителите стават свидетели на окончателната раздяла на Кание със семейство Кардашиян.

„Епизод 2“ ни отвежда в света на Ким, предлагайки интимен поглед към брака ѝ и емоционалната въртележка на един нестабилен развод. Хода на събитията показва последиците от раздялата, когато Кание отприщва кампания на онлайн тормоз срещу бившата си партньорка.

Благодарение на документалния филм зрителите могат да надникнат в живота на звездите които се справят с проблемите на брака, кариерата и семейството си в условията на засилено внимание от страна на медиите. Филмът умело представя предизвикателствата им като личности и като двойка, позволявайки на зрителите да станат съпричастни на емоционалната въртележка, която те преживяват през този труден период.


Прочетете повече: Неразказаните истории за живота на Майли СайръсMADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required