Салма Хайек за приятелството си с Анджелина Джоли: „Това е просто нещо, което тече“

Салма и Анджелина

Салма Хайек говори за приятелството си с Анджелина Джоли на Международния филмов фестивал в Торонто.

🎧 Слушай статията:

В интервю на Международния филмов фестивал в Торонто (TIFF) тази седмица Салма Хайек беше попитана какво харесва най-много във връзката, която споделя с Джоли.

„Всичко“, каза Салма Хайе

„Тя е много, много обогатяваща в живота ми, по толкова много начини – като майки, знаете. Най-вече като артисти.“ Това беше отговорът и пред Entertainment Tonight.

Актрисата също заяви, че тя и Джоли са продължили да стават „по-близки и по-близки“ с течение на времето. „И това е съвсем естествено. Това е просто нещо, което тече.

салма и анджелина
СНИМКА: ДЖЕЙМС ГИЛЪМ / SHUTTERSTOCKПрез август 2022 г. актрисата разкри пред PEOPLE за снимките на „ Без кръв“ с Джоли, описвайки я като „най-добрия режисьор“, с когото някога е работила. Предстоящият филм е с участието на Хайек и е режисиран от Джоли и е базиран на романа на Алесандро.

„Винаги съм я обичала като режисьор, но мисля, че това може да е най-добрият й филм или един от най-добрите“, каза звездата.

Двете актриси също участваха заедно във филма на Marvel от 2021 г. The Eternals. Джоли играе ролята на Тена, докато Хайек изобразява Аджак.

Също така на 2 септември Хайек, която документира различни тропически бягства в социалните медии през цялото лято, отпразнува 57-ия си рожден ден и сподели въртележка от снимки в Instagram в чест на нейния специален ден.


Прочетете повече: Как Мириам Макеба стана „Мама Африка“?MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required