5 години Dali Vino – там където изкуството среща виното

Събитие по повод 5 години от създаването на арт галерия Dali Viino

Отбелязваме половин десетилетие на творчество, вино и незабравими моменти с Dali Vino.

Три галерии наскоро станаха свидетели на празник, който смеси света на изкуството и виното в една пленителна симфония от творчество и удоволствие. Те отбелязаха 5-та годишнина на Dali Vino, уникална художествена галерия, известна с иновативния си подход към артистичното изразяване. Като официален медиен партньор на събитието MADAMSKO имаше привилегията да бъде част от този празник.

Незабравима нощ

На 20 септември галериите на Dali Vino оживяха с празнична атмосфера. Гости, както нови, така и познати, се събраха, за да отбележат този важен момент заедно с организаторите. Атмосферата беше вълшебна – с вино и усмивки в изобилие. Сетивата бяха задоволени, благодарение на HealthHolic, които почерпиха присъстващите с изумителни веган десерти.

Гостите грабнаха своите четки и под ръководството на ментори, започнаха да творят. Това, което отличаваше тази вечер обаче, беше не само оживената атмосфера, но и сърдечната връзка между гостите и екипа на Dali Vino. В края на вечерта гостите имаха възможността да изразят благодарността си чрез видео поздрав, изразявайки своите благодарности към организаторите за красивите емоции и преживявания.

Жена рисува картина в галерия Дали Вино
Личен архив

Същността на Dali Vino

Dali Vino, художествена галерия с одухотворена душа и безгранична положителна енергия, е основана от екип от визионери, обединени от споделената любов към изкуството и виното. Пътят им бе ръководен не от тиктакането на часовника, а от пукането на тапите.

Dali Vino предефинира начина, по който се занимаваме с изкуството – ние ставаме художници, а платното е нашето игрище. Галерията организира събития, на които можем да рисуваме предварително подготвени творби под ръководството на опитен художник, следвайки всеки негов щрих и инструкция. Няма нужда да се притесняваме, ако не сме опитни артисти – всичко е свързано с това да изразяваме себе си и да се чувстваме добре. Изборът на рисуване не е ограничен до конкретни жанрове, което ни позволява да се възползваме свободно от творчеството си.

Независимо дали сме опитен художник или не сме докосвали четка от началното училище, Dali Vino ни приветства. 

Впуснете се и вие в едно приятно изживяване с DaliVino в:

  • Dali Vino Van Gogh – гр. София, ул. Винсент ван Гог 7 
  • Dali Vino Center – гр. София, бул. „Александър Стамболийски“ 84/86, Офис сграда Urban Model
  • Dali Vino Пловдив – гр. Пловдив, Мол Марково Тепе, ет. 2

Прочетете повече: Зодиите, които ще забогатеят през 2024


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required