HomeИНТЕРЕСНОСериалът The Family Stallone ще се излъчва ексклузивно по SkyShowtime от 2 октомври

Сериалът The Family Stallone ще се излъчва ексклузивно по SkyShowtime от 2 октомври

Семейство сталоун

Сериалът The Family Stallone ще се излъчва ексклузивно по SkyShowtime от 2 октомври

Новият документален сериал The Family Stallone поставя под светлината на прожекторите номинирания за награда Oscar Силвестър Сталоун, съпругата му Дженифър Флавин Сталоун и техните дъщери, София, Систин и Скарлет

Първите два епизода от  документалния сериал от осем части The Family Stallone, в който участват Силвестър „Слай“ Сталоун, съпругата му Дженифър Флавин Сталоун и техните дъщери, София, Систин и Скарлет, ще се предлага за стрийминг ексклузивно по SkyShowtime от 2 октомври с нови епизоди всеки понеделник.

След като изиграва някои от най-легендарните роли в историята на киното, трикратно номинираният за награда Oscar Силвестър Сталоун е готов да разкрие пред зрителите ролята, която смята за най-великата в своя живот: тази на баща. ​ Този нов сериал ни кани в света на едно от най-известните семейства в Холивуд.Запознайте се с The Family Stallone

Силвестър Сталоун: За света той е мъж, мит и легенда, но за дъщерите си той е просто „татко“. Той участва в хитови продукции, но у дома вниманието му е насочено към отглеждането и бъдещето на три независими млади жени.

Дженифър Флавин Сталоун: Родена в Лос Анджелис, Дженифър е опитна бизнес дама и съсобственик на уелнес бранда Serious Skin Care.

София Сталоун: Най-голямата от трите сестри Сталоун не проявява интерес към възможността да последва актьорската кариера на баща си. Въпреки че в момента води подкаст заедно със сестра си Систин, тя все още се опитва да намери своя път в живота.

Систин Сталоун: Систин е модел и актриса. Тя поема по нов път като режисьор и в момента работи по създаването на първия си пълнометражен филм.

Скарлет Сталоун: Най-малката от сестрите Сталоун и последната, която напуска дома на родителите си – тя се нанася в собствен апартамент в колежа. Още от дете тя е предопределена да последва пътя на баща си и да стане актриса. Днес тя участва заедно със Силвестър в новия му сериал Tulsa King, който също се предлага по SkyShowtime.

Сериалът на семейство Сталоун - The family Stallone

The Family Stallone е продукция на MTV Entertainment Studios, а изпълнителни продуценти са Бенджамин Хървиц, Джесика Залкинд и Надим Амири. Джули Пици, Фарназ Фарджам и Джонатан Сингер са изпълнителни продуценти в Bunim-Murray Productions. Лорън Голдстайн, Валана Хън, Крис Рей и Джейсън Уилямс са изпълнителни копродуценти.

Потребителите получават директен достъп до услугата SkyShowtime чрез приложението SkyShowtime, налично за различни устройства.


Прочетете още: Хари Стайлс – от One Direction до върховете на музиката, модата и киното 


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: