Това яке върви с всички есенни дънки

мадамско корица кендъл

Това яке, носено от Кендъл Дженър, София Ричи или Розе от Blackpink, засенчва типичното синьо дънково яке.

Големият блейзър е шикозно и универсално яке, което превзе гардероба на „готините момичета“. Може да се носи с различни тоалети и стилове. Ето няколко примера за това как Кендъл Дженър и София Ричи разтърсиха тази нова тенденция.

Кендъл Дженър

В събота, 16 септември, най-голямата от сестрите Дженър беше видяна да носи кафеникаво яке по улиците на Ню Йорк. Кендъл съчета якето със семпла бяла тениска, черен кожен панталон и бели кецове. Блейзърът добави нотка елегантност и изтънченост към всекидневния тоалет.

кендъл дженър папараци снимка
Снимка: Ignat/Bauer-Griffin/GC Images


София Ричи

София Ричи също сподели семпла и елегантна визия, съставена от този нов задължителен блейзър в Instagram. Тя носеше бежов овърсайз модел с подходяща горна част и панталон. София допълни визията със златна огърлица, слънчеви очила и черна чанта. Елегантен и изискан външен вид, идеален за разходка в града.

Розè от Blackpink

Поредното доказателство, че тази есен ще бъде само в знак на овърсайз блейзър, е Розè от Blackpink, която без съмнение е един от членовете на групата, чийто стил ценим най-много. Тя беше видяна на летището в Инчеон в Южна Корея, облечена в черен голям блейзър с бяла риза, дънки и ботуши.


Прочетете повече: Селена Гомез с романтична червена рокля на MTV VMAs 2023 MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required