HomeМОДААмал Клуни и класическия есенен гардероб

Амал Клуни и класическия есенен гардероб

Амал Клуни със стилно бежово палто и зелена рокля

Амал Клуни и класическия есенен гардероб

През лятото, когато Амал Клуни предприема европейските си пътувания, често я срещаме в игриви, луксозни рокли.

Въпреки това, с прехода към есенния сезон, с неговите по-сериозни, ориентирани към работата визии, модните решения на Амал стават определено по-класически и рационализирани. Визията на Клуни беше елегантна, когато излезе на вечеря в Ню Йорк в сряда вечерта след ден работа в Асамблеята на ООН. 45-годишната британско-ливанска адвокатка, активистка и филантропка изглеждаше зашеметяващо, докато смени елегантния си бизнес костюм от по-рано през деня с шикозно мини.

По-рано през деня Амал проведе дискусии с генералния секретар на ООН Антонио Гутериш и защитника на човешките права Надя Мурад относно Декларацията срещу произволното задържане в отношенията между държавите в кулоарите на 78-ото Общо събрание на ООН. На това значимо събитие, Амал беше олицетворение на елегантността. Тя заложи на изтънчена миди рокля в синьо-зелен цвят, съчетана с универсален кремав тренчкот и обувки на ток със змийски принт. За да завърши визията си, тя избра голяма черна кожена чанта и деликатни златни аксесоари.

Като съпруга на филмова звезда, Амал прави чести епизоди на червения килим и е станала добре известна с любовта си към ретро модата, но когато е на работа, гардеробът й е елегантен, изискан и вечен.

Искате да добавите стилно палто в своя гардероб? Вижте нашите предложения:

ZARA Меко палто с качулка
ZARA
Меко палто с качулка
Mohito Палто с вълна
Mohito
Палто с вълна
H&M Палто от габардин
H&M
Палто от габардин

Всички продукти, представени в Madamsko, са независимо избрани от нашите редактори.


Прочетете повече: Тези тенденции при ботушите ще вървят с всичките ви тоалети тази есен


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: