HomeИНТЕРЕСНОПриказната сватба на Аня Тейлър-Джой

Приказната сватба на Аня Тейлър-Джой

Сватбата на Аля Тейлър и Малколм

Приказната сватба на Аня Тейлър-Джой

🎧 Слушай статията:

Звездата от „The Queen’s Gambit“ Аня Тейлър-Джой и музикантът Малкълм Макрей показаха любов, лукс и нотка готическа романтика в зашеметяваща венецианска церемония.

Под очарователното небе на Венеция златните канали станаха свидетели на един мечтан съюз. Докато двете влюбени гълъбчета преди това тайно бяха разменили обети, тяхното венецианско празненство беше всичко друго, но не и подценено. Историческият Palazzo Pisani Moretta, дворец от 15-ти век, блестял по протежение на Канале Гранде на Венеция, бе домакин на това изящно събиране. Списъкът с гости? Кара Делевин, Джулия Гарнър, Никълъс Холт и още ред знаменитости.

Що се отнася до роклята на Аня? Чиста магия

Създадена по поръчка на Dior, тази ефирна рокля е като изкушение с кремав тюл, поръсен със сложни бродерии на птици и цветя. Има възхитителна комбинация от невинност и привлекателност, благодарение на елече с корсет, пола на принцеса и готически нюанси. 

Аня Тейлър сватба
Снимка: Cobra Team/Splash News/BACKGRID

Празненството беше възможно най-венецианско

Гостите влизаха в стила на Бонд чрез водни таксита. С падането на нощта стените на двореца ехтяха от смях, музика и шумолене на маскарадни маски. А на разсъмване младоженците и техните близки се отправиха към St.Regis за уютен брънч.Романсът на Аня и Малкълм избухна през май 2021 г., често се появяваше чрез малки жестове. Инстаграм одата на Малкълм към Аня – песен, която той написа само два дни след срещата им, или сладката изповед на Аня пред британския Vogue за техните сродни души. 

Докато венецианските води бяха свидетели на сватба, това по същество беше празник на любовта, стила и чистата радост от живота. Вдигаме чаша за Аня и Малкълм, приказната двойка на Венеция!

Снимка: Снимка:Backrid

Прочетете повече: Салма Хайек за приятелството си с Анджелина Джоли: „Това е просто нещо, което тече“


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required

Share With: