Новите 13 звезди на онлайн търговията изгряха в eCA Awards 2023

корица eCa Награди

Сред звездите на онлайн търговията са Ozone.bg, SportDepot.bg, Mebeli.bg, Oh!Good, Astratex.bg и MellyJolly.com в конкурса eCommerce Academy Awards 2023.

Единственият специализиран конкурс за електронна търговия в България, награди онлайн магазините отличници в 10 основни и 3 специални категории на бляскава церемония на 05.10.2023 в Тех парк София. Водещи на събитието бяха Христина Христова и Симеон Иванов.

Водещи професионалисти от всеки сектор на онлайн бизнеса връчиха звездните статуетки:

Категория „Книги, учебни помагала и офис консумативи“

Елка Каменова-Цанкова, Председател на Кооперация „Панда“ (Office1) награди MellyJolly.com – школата, в която децата учат и се забавляват на английски език с игри, приказки, песни и активности, а онлайн магазинът ги продава.

Елка Каменова-Цанкова и MellyJolly.com - школата
eCommerce Academy

Категория „Детски стоки

Победител е UWear.bg – онлайн магазин, вдъхновен от интересите и нуждите на децата за лицензни стоки с марки като LEGO, Harry Potter, Super Mario, Minecraft. Наградата връчи Георги Стефанов, създател на ganbox.com.

Георги Стефанов и Uwear.bg
eCommerce Academy

Категория „Мебели, дом, градина и ремонт“

Статуетката грабват Mebeli.bg, връчена от Мартин Пенчев, управляващ съдружник в Адвокатска кантора Sotirov, Penchev & Partners.

Мартина Пенчев връчва награда на Mebeli.bg
eCommerce Academy

Категория „Ръчно изработени продукти“

Награда връчи Никола Илчев, организатор на събитието, а категорията е подкрепена от GombaShop Bulgaria, които подкрепят творците в България. Аtelie.bg спечели приза в тази категория – първото виртуално ателие, в което всичко се прави с ръцете и излиза от сърцето.

Никола Илчев награждава Atelie.bg
eCommerce Academy

Категория „Маркетплейс и мулти-бранд“

Победителят обяви Полина Вутова, Мениджър продажби в OLX Bulgaria. Наградата през 2023 г. е за Ozone.bg – онлайн магазинът, в който ще откриеш всичко, което ти трябва на едно място.

Полина Вутова награждава Ozone.bg
eCommerce Academy

Категория „Лична грижа“

Радостина Христова, създател на Influencer Media Bulgaria, зарадва Parfium.BG със статуетка в тази категория.

Радостина Христова дава статуетка на Parfium.bg
eCommerce Academy


Категория „Спорт, отдих и хоби“

SportDepot.bg са тазгодишния победител, а Иван Тотев, директор „Маркетинг“ в СПИДИ, връчи наградата.

Иван Тотев връчва награда на SportDepo
eCommerce Academy

Категория „Хранителни продукти и напитки“

Мартин Богданов от Paysera посрещна Cafemag.bg, които грабнаха звездата в тази категория.

Мартин Богданов посрещна Cafemag.bg
eCommerce Academy

Категория „Лайфстайл“

Антония Вълчанова, Мениджър Ключови клиенти от отдел Продажби на Netinfo, връчи награда на Astratex.bg – царството на невероятното бельо, в което всяка жена ще се влюби!

Антония Вълчанова връчва награда на Astratex
eCommerce Academy

Kатегория „Електроника“

Боряна Попова, маркетинг мениджър в Jump.bg, удостои с приз и статуетка Flip.bg – онлайн магазинът, който революционизира начина, по който се продава и купува употребявани и сервизирани телефони и смарт устройства.

Боряна Попова връчва статуетка на Flip.bg
eCommerce Academy

Категория „Стартиращ онлайн магазин на 2023 г.“

Георги Мардов от Кока кола Хеленик Ботълинг Къмпъни не държа гостите дълго време в напрежение и откри победителя в тази така вълнуваща категория: OhGood – онлайн магазин предлагащ пълноценно и вкусно хранене без усилия.

Георги Мардов и победилите от OhGood
eCommerce Academy

Категория „Социална кампания 2023 г.“

Статуетката връчи Калоян Христов, член на Управителния съвет на Българска Е-комерс Асоциация (БЕА). на Цвете в епруветка – невероятни цветя, които издържат до 2 месеца само на любов!

Калоян Христов връчва статуета на Цвете в епруветка
eCommerce Academy

Категория „Любимият магазин на публиката за 2023 г.“

Е най-ценната и чакана категория, в която феновете избират своя победител. През 2023 г. с над 3000 гласа победител в eCommerce Academy Awards 2023 е SkyOptic, а наградата връчи двигателят на цялото събитие Мирела Тодорова.

Мирела Тодорова връчва награда на Skyoptic
eCommerce Academy

Часове преди това се проведе и изданието на eCA Conference “Best Practices”, придружено от иновативната изложбена зона с над 30 доставчици на услуги за електронна търговия, както и множество поп-ъп магазини.

Главният организатор на конференцията и наградите Никола Илчев сподели, че е много развълнуван покрай организирането на събитието и също така благодари на всички замесени.

Всички новини, събития и предстоящи поредици от eCommerce Academy можете да следите във Фейсбук страницата на организацията: https://www.facebook.com/ecommerceacademybg.


Прочетете повече: TEAM FEST: Инфлуенсъри срещат брандове на 12-ти октомвриMADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required