HomeСЪБИТИЯНовите 13 звезди на онлайн търговията

Новите 13 звезди на онлайн търговията

eca Awards

Новите 13 звезди на онлайн търговията

Сред звездите на онлайн търговията са Ozone.bg, SportDepot.bg, Mebeli.bg, Oh!Good, Astratex.bg и MellyJolly.com в конкурса eCommerce Academy Awards 2023.

Единственият специализиран конкурс за електронна търговия в България, награди онлайн магазините отличници в 10 основни и 3 специални категории на бляскава церемония на 05.10.2023 в Тех парк София. Водещи на събитието бяха Христина Христова и Симеон Иванов.

Водещи професионалисти от всеки сектор на онлайн бизнеса връчиха звездните статуетки:


Категория „Книги, учебни помагала и офис консумативи“


Елка Каменова-Цанкова, Председател на Кооперация „Панда“ (Office1) награди MellyJolly.com – школата, в която децата учат и се забавляват на английски език с игри, приказки, песни и активности, а онлайн магазинът ги продава.

Елка Каменова-Цанкова награждава MellyJolly.com
eCommerce Academy

Категория „Детски стоки“


Победител е UWear.bg – онлайн магазин, вдъхновен от интересите и нуждите на децата за лицензни стоки с марки като LEGO, Harry Potter, Super Mario, Minecraft. Наградата връчи Георги Стефанов, създател на ganbox.com.

Георги Стефанов
eCommerce Academy

Категория „Мебели, дом, градина и ремонт“


Статуетката грабват Mebeli.bg, връчена от Мартин Пенчев, управляващ съдружник в Адвокатска кантора Sotirov, Penchev & Partners.

Мартин Пенчев дава статуетка на Mebeli.bg
eCommerce Academy

Категория „Ръчно изработени продукти“


Награда връчи Никола Илчев, организатор на събитието, а категорията е подкрепена от GombaShop Bulgaria, които подкрепят творците в България. Аtelie.bg спечели приза в тази категория – първото виртуално ателие, в което всичко се прави с ръцете и излиза от сърцето.

Никола Илчев и Atelie.bg
eCommerce Academy

Категория „Маркетплейс и мулти-бранд“


Победителят обяви Полина Вутова, Мениджър продажби в OLX Bulgaria. Наградата през 2023 г. е за Ozone.bg – онлайн магазинът, в който ще откриеш всичко, което ти трябва на едно място.

Полина Вутова и Ozone.bg
eCommerce Academy

Категория „Лична грижа“


Радостина Христова, създател на Influencer Media Bulgaria, зарадва Parfium.BG със статуетка в тази категория.

Радостина Христова и Parfium.BG
eCommerce Academy


Категория „Спорт, отдих и хоби“


SportDepot.bg са тазгодишния победител, а Иван Тотев, директор „Маркетинг“ в СПИДИ, връчи наградата.

SportDepot.bg и Иван Тотев
eCommerce Academy

Категория „Хранителни продукти и напитки“


Мартин Богданов от Paysera посрещна Cafemag.bg, които грабнаха звездата в тази категория.

Мартин Богданов и Cafemag.bg
eCommerce Academy

Категория „Лайфстайл“


Антония Вълчанова, Мениджър Ключови клиенти от отдел Продажби на Netinfo, връчи награда на Astratex.bg – царството на невероятното бельо, в което всяка жена ще се влюби!

Антония Вълчанова и Astratex.bg
eCommerce Academy

Kатегория „Електроника“


Боряна Попова, маркетинг мениджър в Jump.bg, удостои с приз и статуетка Flip.bg – онлайн магазинът, който революционизира начина, по който се продава и купува употребявани и сервизирани телефони и смарт устройства.

Боряна Попова и Flip.bg
eCommerce Academy

Категория „Стартиращ онлайн магазин на 2023 г.“


Георги Мардов от Кока кола Хеленик Ботълинг Къмпъни не държа гостите дълго време в напрежение и откри победителя в тази така вълнуваща категория: OhGood – онлайн магазин предлагащ пълноценно и вкусно хранене без усилия.

Георги Мардов и OhGood
eCommerce Academy

Категория „Социална кампания 2023 г.“


Статуетката връчи Калоян Христов, член на Управителния съвет на Българска Е-комерс Асоциация (БЕА). на Цвете в епруветка – невероятни цветя, които издържат до 2 месеца само на любов!

Калоян Христов и Цвете в епруветка
eCommerce Academy

Категория „Любимият магазин на публиката за 2023 г.“


Е най-ценната и чакана категория, в която феновете избират своя победител. През 2023 г. с над 3000 гласа победител в eCommerce Academy Awards 2023 е SkyOptic, а наградата връчи двигателят на цялото събитие Мирела Тодорова.

Мирела Тодорова и Skyoptic
eCommerce Academy

Часове преди това се проведе и изданието на eCA Conference “Best Practices”, придружено от иновативната изложбена зона с над 30 доставчици на услуги за електронна търговия, както и множество поп-ъп магазини.

Главният организатор на конференцията и наградите Никола Илчев сподели, че е много развълнуван покрай организирането на събитието и също така благодари на всички замесени.

Всички новини, събития и предстоящи поредици от eCommerce Academy можете да следите във Фейсбук страницата на организацията: https://www.facebook.com/ecommerceacademybg.


Прочетете повече: TEAM FEST: Инфлуенсъри срещат брандове на 12-ти октомвриMADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: