HomeИНТЕРЕСНОВръзката на Тейлър Суифт и Травис Келс

Връзката на Тейлър Суифт и Травис Келс

Корица Тейлър и Травис

Връзката на Тейлър Суифт и Травис Келс

Двойката официално обяви публично романса си. Вижте какво знаем за отношенията на Суифт и Келс!

Тейлър Суифт и Травис Келс изглежда потвърждават начинаещия си романс този уикенд, когато певицата се появи, за да го подкрепи в домакинския мач на стадион Ароухед в Мисури. Това действие идва месеци след като Травис за първи път публично изрази интерес към Суифт, след като посети един от нейните концерти.

6 октомври 2023 г.: Травис коментира романтиката и медийното внимание като цяло.

По време на интервю в тренировъчното съоръжение на Chiefs, играчът сподели че стои в центъра на спекулациите относно връзката между него и Суифт. „Учим се с папараците, те просто правят снимки отвсякъде.“, споделя той. „Има много хора, които се интересуват от Тейлър и има защо.“

Тейлър и други известни хора
Снимка: КЕВИН САБИТУС / ГЕТИ ИЗОБРАЖЕНИЯ

2 октомври 2023 г.: Източници споделят подробности за връзката.

Спесание People споделя, че Суифт и Келс все още се опознават и че не е нищо твърде сериозно. В допълнение двойката все още не е определила отношенията си. „Той е очарователен човек. Това е по-скоро ситуация на излизане, отколкото на срещи“, казват те, добавяйки, че тайт ендът е фокусиран върху неговия отбор и сезона в НФЛ повече от всичко друго.24 септември 2023 г.: Тейлър подкрепя Травис в играта му.

Суифт е снимана да седи във VIP ложа на стадион Arrowhead в Канзас Сити, Мисури, в неделя до майката на Келс, Дона; двете разговарят и радостно аплодират Chiefs. Междувременно Суифт се облича в типичното за отбора червено, наслоява червено бомбър яке върху бял потник и черни дънки и носи своето любимо червено червило.

Тейлър и жена
Снимка: Pinterest

Прочетете повече: Седмицата На Модата В Париж: Зендая В Сексапилна Рокля На Louis Vuitton


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: