HomeИНТЕРЕСНОТейлър Суифт с премиера на новия ѝ филм

Тейлър Суифт с премиера на новия ѝ филм

Тейлър Суифт

Тейлър Суифт с премиера на новия ѝ филм

Премиерата на концертния филм ще се излъчи в повече от 100 страни по света днес, на 13-ти октомври. У нас ще тръгне на 3 ноември, но без субтитри на български език.

Поп звездата Тейлър Суифт се появи изненадващо на световната премиера на филма „The Eras“ в Лос Анджелис на 11 октомври, където изнесе три-минутна реч и поздрави групата си, танцьорите и разбира се, феновете. Тя излезе на червения килим с рокля в синьо на Oscar De La Renta.

Тейлър Суифт
Снимка: CNNentertaiment

Стотици фенове се наредиха пред входа на киносалона,


разменяха гривни за приятелство и пееха хитове на Суифт, докато тя спираше за селфита с много от тях.

„Оценявам, че сте тук, защото тази нощ е истински значима за мен и вие сте част от нея“, заяви Суифт.

Бионсе, която има собствен концертен филм – Renaissance, също се появи изненадващо на събитието, позирайки заедно със Суифт на червения килим.

Преди началото на премиерата Суифт написа в своя Instagram: „Не мога да ви благодаря достатъчно, че искате да гледате този филм, който толкова добре улавя The Eras Tour. И най-хубавото е, че това е приключение, в което все още сме заедно.”

Филмът Eras Tour вече счупи всички съществуващи рекорди


Надхвърлени са 100 милиона долара от предварителна продажба на билети. Филмът, който продължава 2 часа и 28 минути, показва пълния концерт на Суифт от август 2023 г. на стадиона SoFi в Ингълууд, Калифорния. Звездата изпълнява песни от всички свои албуми. Режисьор на филма е Сам Ренч.

Концертният филм идва след приключването на турнето в САЩ. То ще продължи от следващия месец в Бразилия. Азиатските и европейските обиколки предстоят през следващата година.


Прочети повече: Отношенията Тейлър Суифт и Травис Келс в хронологияMADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: