HomeСЪБИТИЯТоп съвети на специалисти от Арена на красотата 2023

Топ съвети на специалисти от Арена на красотата 2023

визия арена на красотата 2023

Топ съвети на специалисти от Арена на красотата 2023

43-то професионално международно изложение ARENA OF BEAUTY PROFESSIONAL 2023 завърши изключително успешно и отново събра на едно място най-големите имена в бюти индустрията.

MADAMSKO бе сред основните медийни партньори на специализираното В2В изложение, което се проведе от 6-ти до 8-ми октомври в Inter Expo Center. Три дни, в които лидери в различните сектори на бюти индустрията показваха своите иновации, участваха в демострации и конкурси, споделяха тенденциите за предстоящата година.

гримьор гримира жена по време на арена на красотата 2023
Снимка: Arena of beauty

В специалния кът – студио на MADAMSKO

Алекса Димитрова и Мартина Суботинова от редакторския ни екип направиха ексклузивни интервюта с част от участниците. Специалистите разказаха повече за своя бранш и най-новите тенденции в него. Специално за нашите последователи и читатели, те дадоха топ съвети от различните сфери на красотата.

Дивна от Свиден дар сподели, че най-важно е доброто почистване на лицето. На второ място – да не купуваме продукти, които са модерни, а такива които работят за нас. Вижте повече >>>

Научихме ключови съвети за маникюристите

от специалиста и обучител Цветелина Иванова. Цветелина е притежател на няколко златни и сребърни медала от нейл шампионати в страната и чужбина. Тя е автор на първото учебно помагало “Маникюр. Педикюр. Ноктопластика – за начинаещи и напреднали“.

Според Цвети най-важен е изборът на преподавател. На второ място – да не се купува всичко, а само основните неща. И не на последно място тя обясни, че базовите курсове не са достатъчни.

По време на изложението, имахме удоволствието да се запознае с Иво Балевски, който е основател на Balevski and Kirov – бутиково предприятие, специализирано в преработката на шипки. Екипът им вярва, че най-богатата на витамини шипка в света расте точно в България.

Те произвеждат Essential храни, хранителни добавки и студено пресовано масло. На изложението представиха козметична серия, която се базира изцяло на шипковото масло.

Запознахме се и с Bether Cosmetics, български бранд за натурална козметика от етерични масла – от Роза Дамасцена, Лавандула и Маточина. Ето какво ни разказаха те >>>

Посетителите на изложението имаха възможност да се запознаят с новите професионални марки на пазара, да се информират за иновативни продукти, терапии, услуги и обучения, както и лично да изпробват някои процедури. Част от изложението бяха специализирани учебни центрове и школи, както и водещи български и чуждестранни експерти.

нови технологии арена на красотата
Снимка: Arena of beauty

През тази година изданието представи нови продукти и изключително професионална програма

Специалисти засегнаха темите за европейските козметични стандарти, тенденциите в козметичната индустрия от идеята до реализацията и много други. На сцената бяха демонстрирани нови технологии и продукти от последно поколение.

Проведе се и първото за България международно състезание за бръснарство и фризьорство,

където жури бяха Боб Кубеса, Парис Пурзитидис и Асен Налбантов. Участниците се състезаваха в 3 различни категории и Grand Final. Победител стана Мартин Христов от София.

Снимка: Arena of beauty

Гледайте всички ексклузивни интервюта на MADAMSKO в Инстаграм и TikTok профилите ни.


Прочетете повече: Повече от 200 бранда ще представи 40-ото издание на „Арена на красотата“


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: