HomeИНТЕРЕСНОКакво ни очаква през октомври според числата?

Какво ни очаква през октомври според числата?

дърво през есента и надпис октомври

Какво ни очаква през октомври според числата?

Нумерологията е система от вярвания, която определя значението на числата и тяхното влияние върху различни аспекти на живота.

В тази статия ще навлезем в очарователния свят на нумерологията и ще открием какво ни е подготвил септември въз основа на рождената ни дата. За да научим това, трябва да направим няколко лесни сметки.

Какво е придобитие, лична и универсална година?

Универсалната година е сборът от числата на годината, редуциран да едноцифрено число. за 2023 г. изчислението е следното: 2 + 0 + 2 + 3 = 7. Числото на универсалната година е 7.

Придобитието е сборът от числото от деня ни на раждане, събрано с месеца ни на раждане. Пример за човек, роден на 7 август: събираме 7 + 8 (за август) = 15. Редуцираме до едноцифрено число като събираме 1 + 5 = 6. Човекът от нашия пример е с придобитие 6.

За да изчислим личната си година, следва да съберем придобитието с числото на универсалната година. От горния пример: събираме 6 и 7 и получаваме 13. Редуцираме до едноцифрено число като събираме 1 и 3 и получаваме  4. Човекът от примера е с лична година 4.

За да разберем какъв ще бъде месец септември за нас, събираме числото на месеца (9) с числото на личната си година и редуцираме до едноцифрено число. За човекът от нашия пример изчислението е следното: 9 + 4 = 13 = 1 + 3 = 4. 

Ако вашата лична година е:

Едно

Годината за вас ще бъде изклочително силна, реализираща мечтите ви, даваща ви пълно удовлетворение в личен и социален план. Това е година, в която берете плодовете от сътвореното през предните седем години. Октомври е месец за завършване, но ви поднася и възможност да имате успешни публични изяви. Не започвайте нови връзки нито в личен, нито в професионален план, освен ако не са свързани с чужбина. 

Две

Приключваща, година за рекапитулация. Анализирайте свършеното, за да можете в следващата си лична година да не повтаряте грешките от тази. Не е добра за сключване на брак. Октомври поставяте начало на нови неща, това е успешен месец за бизнес контакти, реализация и в личен план. Успешно изграждате нови социални контакти. В любовта също сте благословени с възможност за ново начало, носещо стабилност в бъдеще. 

Три

Годината за вас ще бъде под знака на силата, на новото начало и възможността сами да ръководите живота си. Ще има условия за реализация си в неочаквани сфери. Октомври е месец за работа в екип и дипломация, за благотворителност, съпричастност към хората и света, с възможност за успешни изяви. Обърнете внимание на женското начало – майка, сестра, дъщеря.

Поръчай си нумерологична прогноза от Иглика Пеева

Четири

Личната ви година ще отвори интереса ви към благотворителността и окулното. Ще развие вашата емотивност и чувствителност към чуждите проблеми. Ще ви бъдат интересни силите, мотивиращи хората за една или друга постъпка. Това е година на просветление и себеоткриване, на градене на големи планове. Пазете се от свръх чувствителност и дестабилизация в желанието да избягвате конфликти. Октомври е месец за себеизразяване и ви носи светлина, акцент върху красивото. Съдбата ви да възможност за много приятелства и успехи в изкуството. Ставате център на компанията и привличате с повишената си енергия.

Пет

Личната ви година ще ви дари с творчески импулс. Ще ви донесе успехи и лекота, приятелства и позитивна енергия. Октомври за вас ще бъде месец за поемане на много ангажименти, на работа до болест и невъзможност да се избегне строгия ред на нещата. Нещата се случват с полагане на нужния труд, но пък задължително носят успех.

Шест

Влизате в нелека лична година. Понякога ще ви се струва, че сте машина, обречена на работа. Неприятно е, но трябва да се подчините на правилата и да минете по четирите страни на правоъгълника, иначе нещата просто не се случват. Октомври за вас ще е месец на промени, късмет и стегнати куфари. Прекрасни контакти ви предстоят, с възможност да ги развиете в приятелства. Нови предложения и възможности ще ви зарадват. Внимавайте – птичето каца на рамото ви. 

Седем

Влизате в една изключително приятна нова година. Чувството за свобода ще изпълва платната на кораба ви с усещането, че можете да сбъднете мечтите си. Ще имате нови запознанства, щастливи възможности за промяна и пред вас ще се отворят нови пътища. Нека куфарите ви са готови. Септември ще бъде време за любов. Всичко е концентрирано в семейството, с акцент върху красивото и любовните взаимоотношения. В любовта също ще имате шанс да срещнете нов човек или ако сте в трайна връзка, ще се появят нови позитивни аспекти във взаимоотношенията.

Осем

Личната ви година е под знака на любовта, дома и семейството. Възможно е освен уют и обич да ви донесе повече отговорности, свързани с грижи за деца или възрастни членове на семейството. Годината е вътрешна и ви дава възможността да се концентрирате в близкия си кръг, без да изключва успехи. Трябва да се опитате да хармонизирате взаимоотношенията си с околните. Октомври ще е месец, в който сте си самодостатъчни, интересът ви към самопознанието и окултното се изостря. Не е време за нови връзки, а дори и вече да сте обвързани, пак ще усещате, че трябва да се концентрирате в собственото си духовно израстване. 

Девет

Влизате в лична година на анализиране и израстване в духовен план. Интересуват ви процесите, движещи света и хората. Не е година за трупане на пари. Финансите идват, ако работите с идеята да направите нещо и за околните. Изострят се вашата емотивност и желанието ви да подкрепяте нуждаещите се. Погрижете се за собственото си самоусъвършенстване. Октомври е месец на пълна реализация на това, за което сте работили упорито – финансите, връзки, социалните и лични контакти ви носят удовлетворение. Пълен напред – това е силният ви месец.

Ако искате личен хороскоп, може да се свържете с Иглика Пеева на мейл: iglikapeeva@abv.bg.

Иглика Пеева журналист, поет, драматург, автор на множество книги и пиеси, с награди за журналистика, поезия, драматургия и преводи на различни европейски езици. В търсене на мотивите, движещи хората, трупа знания в областта на езотеричното. Всеки месец тя представя нумерологичната прогноза.


Иглика Пеева
Иглика Пеева е журналист, поет, драматург, автор на множество книги и пиеси, с награди за журналистика, поезия, драматургия и преводи на различни европейски езици. В търсене на мотивите, движещи хората, трупа знания в областта на езотеричното. Всеки месец тя представя нумерологичната прогноза.

Прочетете повече: Какъв ще бъде месец септември за теб според нумерологията


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: