HomeСЪБИТИЯСвят на вкусове в Inter Expo Center

Свят на вкусове в Inter Expo Center

много хора по време на хранителните изложения в интер експо център

Свят на вкусове в Inter Expo Center

В един свят, където вкусовете и ароматите събуждат спомени и създават нови истории, изложбите в хранително-вкусовия бранш са уникален феномен, който привлича участници от различни краища на света.

От 8 до 11 ноември, Inter Expo Center в София ще бъде домакин на пет изключителни изложения, на които MADAMSKO е медиен партньор. Изложенията обещават да превърнат града в главна столица на кулинарните изкуства в региона.

Wine & Spirits Show 2023 ще бъде третото поредно издание на този уникален форум за бизнес контакти в сектора на вината и спиртните напитки. Производители, търговци, ресторантьори и всички професионалисти в сектора ще имат възможност да срещнат реални клиенти, да представят своите продукти и да дискутират нови възможности за партньорства.

мъже разговарят по време на хранителните изложения в интер експо център
Снимка: IEC

В допълнение към Wine & Spirits Show 2023, посетителите ще могат да се насладят на четири други изложения:

  • Месомания. С вече 30-годишна история, това изложение ще представи разнообразие от месни продукти, нови технологии и иновативни подходи в производствените процеси.
  • Пътят на млякото. Това е мястото, където българските млекопреработватели, търговци и вносители на мляко и млечни продукти се срещат, за да споделят опит и да намерят нови контакти.
  • Булпек. Изложението ще предложи решения за бизнеса от целия цикъл на производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия, като подкрепи професионалистите в сектора с нови идеи и тенденции.
  • Интерфуд & Дринк. Със своята репутация в Югоизточна Европа, това изложение ще предостави платформа за споделяне на опит и иновативни подходи в производствените процеси.

Вълнението около предстоящите изложения вече е факт

„Продължаваме да развиваме изложенията като водещ международен фактор в хранителната индустрия“, споделят организаторите. Благодарение на съвместните усилия, над 460 изложители от различни държави. Сред тях са България, САЩ, Италия, Турция, Гърция, Македония, Полша, Румъния и дори Тайланд ще представят своите продукти и услуги.

Организаторите също така информират: „Всеки може да закупи билета си за посещение на www.food-exhibitions.bg или от касите на Интер Експо Център, в дните на изложенията“. Очакванията са големи, особено след успеха на предходните издания. „През тази година разширяваме мащабите си“, информират организаторите.

хора разговарят по време на изложенията в интер експо център
Снимка: IEC

Сред ключовите моменти на изложенията ще бъде и Националната кулинарна купа, която ще представи най-доброто от българската кулинария.

Това е вашата възможност да се потопите в света на виното, да откриете нови вкусове, да се срещнете с водещи производители и да разширите своята перспектива за кулинарните изкуства. Не пропускайте възможността да се потопите в този уникален свят на вкусове и аромати!


Прочети повече: 7 идеи за пътуване за любителите на виното


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: