HomeКРАСОТАКак да постигнем красива кожа без несъвършенства?

Как да постигнем красива кожа без несъвършенства?

Natura Bisse

Как да постигнем красива кожа без несъвършенства?

Открий тайната към безупречна кожа с продуктите на Natura Bisse за борба с акне, разширени пори и излишен блясък.

В старанието си да поддържаме здрава кожа, често сме изправени пред неприятните несъвършенства на кожата, като омазняване, разширени пори и излишен блясък. Но нека не ви изненадва това – в този забързан свят и стрес, кожата ни понякога изгубва баланса си и започва да произвежда повече мазнини, отколкото е необходимо. Резултатът? Несъвършенства, разширени пори и неприятен блясък.


Справянето с тези проблеми може да се окаже по-трудно, отколкото ни се иска да бъде. Важно е да вземем под внимание съставките, присъстващи в продуктите, които използваме редовно. За всеки проблем има решение, кажете сбогом на несъвършенствата с тези продукти на Natura Bisse.

STABILIZING RESURFACING ESSENCE

Тази лосион е ключът към гладка, чиста и матирана кожа с видимо намалени пори. Осигурява ефективно подновяване чрез 20% киселинен коктейл от адаптирани киселини като глюконолактон и млечна киселина. Независимо дали имате комбинирана или мазна кожа, този продукт успешно намалява излишния блясък и помага да се преборите с несъвършенствата като регулира излишното омазняване и помага за отпушване на порите. Леко ароматизираната формула превръща грижата в истинско удоволствие.

STABILIZING RESURFACING ESSENCE
Снимка: NaturaBisse

STABILIZING OIL-FREE GEL CREAM

Този лек крем регулира излишното омазняване и блясък, която мазната, смесена или проблемна кожа има. Предотвратява появата на постинфламаторни пигментации и осигурява дълготрайна хидратация. Този крем не само помага да се затворят порите и несъвършенствата, но и придава на кожата ви фин матов завършек, който ще заобичате.

STABILIZING OIL-FREE GEL CREAM
Снимка: NaturaBisse

STABILIZING PURIFIYING CONCENTRATE

Ако сте изправени пред пъпки, разширени пори или възпаления, този концентриран серум е специално създаден да контролира омазняването, появата на петна, да свива порите и да осигурява бърза кератинизация на кожата. Той предпазва кожата чрез Pro-Skinbiome комплекс, който поддържа естествената защита. Насочва вниманието към балансиране на излишната мазнина и поддържане на здравословния вид на вашата кожа.

STABILIZING PURIFIYING CONCENTRATE
Снимка: NaturaBisse

Открийте ключа към безупречна кожа с Natura Bisse

Нашата философия в Natura Bissé се основава на вярата, че всяка кожа е уникална, има своя собствен глас и собствени нужди. Затова създадохме колекцията Stabilizing, за да се справим с конкретни проблеми: несъвършенства, мазна кожа и излишен блясък. Колекцията, обединява естествени аминокиселина от свободната натурална форма като кератин. Съдържа салицилова киселина и природни ботанически екстракти. Тези формули успешно предотвратяват разрастването на бактерии и лекуват обичайни проблеми като разширени пори и акне.

За да бъдат продуктите на Natura Bisse вашият верен съюзник в борбата с акне, разширени пори и прекомерно омазняване, можете да свържете с представителите на Natura Bisse на тел. 088 662 4448, 0877 665553 или им пишете на office@estheticprivilege.bg.


Natura Bissé е световно призната марка за луксозна грижа за кожата. Постоянният стремеж към върхови постижения доведе Natura Bissé до множество награди, включително признание в три поредни години за „Най -добрата СПА марка в света“ през 2018, 2019 и 2020 г. от World Spa Awards™. С дъщерни дружества в Испания, Дубай, САЩ, Мексико, Обединеното Кралство и Китай, както и с присъствие в повече от 100 страни, Natura Bissé продължава да расте в целия свят в най-добрите СПА центрове. В България Natura Bisse Barcelona вече 13 години е представена от Esthetic Privilege. Терапиите и продуктите на марката могат да бъдат намерени в най-луксозните СПА центрове и престижни салони за красота в цялата страна, а терапевтите преминават специални обучения.


Прочетете повече: Новата Diamond Luminous Collection на Natura Bisse – иновативна терапия за блясък и изсветляване на кожатаMADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: