HomeИНТЕРЕСНОНовият сезон на „The Crown“ пресъздава смъртта на Даяна

Новият сезон на „The Crown“ пресъздава смъртта на Даяна

The crown

Новият сезон на „The Crown“ пресъздава смъртта на Даяна

Netflix публикува снимки от предстоящия шести и последен сезон на „The Crown“, който ще излезе на 16 ноември. Епизодите разказват за разцъфтяващата романтика между принцеса Даяна и Доди Файед през лятото на 1997г., както и за фаталната автомобилна катастрофа, която отне живота и на двамата. 

Всеки сезон проследява нова ера на кралското семейство в хронологичен ред

Последният сезон на „Короната“ ще разкаже за периода 1997-2005 г.

Снимките изобразяват Даяна (Елизабет Дебики), придружена от синовете си, докато са на почивка с Мохамед Ал Файед (Салим Доу) и семейството му в южна Франция през юли 1997г. Това е мястото, където Даяна и Доди (Халид Абдала) прекарват време заедно.

Елизабет Дебики в ролята на Даяна
Снимка: Netflix

Виждат се кадри от сериала, където Даяна и Доди са във водата, както и в кола, облечени по същия начин като по време на катастрофата.

Елизабет Дебики и Халид Абдала
Снимка: Netflix

„Мисля, че е наистина уникално предизвикателство за мен като актьор да пресъздам тези дни“, казва Дебики. „Наистина просто се доверих на Питър Морган. Това е негова интерпретация и мисля, че тя има емоционален смисъл за мен, така че се придържах към нея. Защото, очевидно, случилото се е опустошително и изпълнено с напрежение“.

Други снимки показват принц Чарлз (Доминик Уест) със синовете Уилям и Хари (Руфъс Кампа и Флин Едуардс) по време на ваканция в Шотландия. 

Доминик Уест с Руфъс Кампа и Флин Едуардс
Снимка: Netflix

„С наближаването на златния си юбилей кралицата размишлява за бъдещето на монархията, за брака на Чарлз и Камила и началото на нова кралска приказка в лицето на Уилям и Кейт“, гласи синопсиса на сериала.

Елизабет Дебики
Снимка: Netflix

Сезон 6 се състои от 10 епизода, като първа част включва 4 епизода, а втора – 6. 


Прочетете повече: Модата в сериала Succession – тихия лукс


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: