HomeСЪБИТИЯПодкрепа на жени, преживели домашно насилие

Подкрепа на жени, преживели домашно насилие

корица бял лист

Подкрепа на жени, преживели домашно насилие

Спектакълът „БЯЛ ЛИСТ“ ще се играе на 28 и 29 октомври 2023 г.  в ОКИ Културен дом – Красно село.

БЯЛ ЛИСТ е общо творение между „Театър на сетивата София“ и фондация Emprove, които през май и юни създадоха серия от творчески обучения – ритрийти за Жените Сървайвърс, които имаха възможност да черпят вдъхновение, сили и практики за притихване и творчество от методите на сетивния, танцовия и документалния театър. Като резултат от тези творчески срещи се роди „Пътеводител за свързване със себе си“ – онлайн наръчник с практични инструменти от света на изкуството, които служат за промяна на гледната точка и за насърчаване на творческия подход в ежедневието ни, както и имерсивният пърформънс “БЯЛ ЛИСТ”. Можете да изтеглите безплатно Пътеводителя на https://emproveproject.eu/bg/pytevoditel-za-svyrzvane-s-sebe-si/.

Проектът БЯЛ ЛИСТ включва различни етапи и дейности за използване на изкуството като терапевтичен метод и инструмент за себеизследване, овластяване, творческо изразяване и грижа за себе си, в който заедно участват жени – артисти и жени, преживели домашно насилие. 

Билети: 60 лв. на www.sensorytheatresofia.com 

Публиката влиза в представлението индивидуално и лично се среща и взаимодейства с артистите, затова е необходимо ПРЕДВАРИТЕЛНО запазване на дата и конкретен час.

КОГА

28 и 29 октомври – ПРЕМИЕРА от 18:00 до 21:00 ч.

КЪДЕ

ОКИ Културен дом – Красно село

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Столична община – Столична програма „Култура“ и на Национален фонд „Култура“ по програма ВРЧКО


Прочетете повече: TEAM FEST: Инфлуенсъри Срещат Брандове На 12-Ти Октомври


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: