HomeИНТЕРЕСНОБритни Спиърс и „ The Woman in Me“

Бритни Спиърс и „ The Woman in Me“

корица бритни спиърс

Бритни Спиърс и „ The Woman in Me“

Изпълнителката Бритни Спиърс с неразказани истории за първи път

🎧 Слушай статията:

Всеки от нас е чувал за Бритни Спиърс и почти всеки от нас тайно е фен на музиката т. И въпреки че е дала на света много в музикален план, личният и живот винаги е бил нелек. От 2021 година насам вниманието към Бритни се обърна заради множеството дела, насочени към баща й, който през годините я малтретира и експлоатира.

Сега, когато е свободна от диктаторското попечителство на баща си, тя се завръща с пълна сила. Макар и след 14 месечен брак с актьора Сам Асгари, тя обяви раздялата си публично и продължи напред.

Откровено в „ The Woman in me“

„Дойде времето да говоря, а феновете ми заслужават да го чуят директно и само от мен“, казва тя пред People. „Няма повече конспирация, няма повече лъжи – само аз притежавам своето минало, настояще и бъдеще.“

В книгата си, тя споделя подробно пътя си – от зараждаща се суперзвезда до една от най-продаваните изпълнителки на всички времена. Спиърс разказва както хубавите си моменти, така и смразяващите – като провалилите се предишни връзки и семейното робство, почти сломило духа й. Разказва също и за присъединяването си към клуба на Мики Маус, споделянето на съблекалнята с Кристина Агилера, първата си среща с Джъстин Тимбърлейк , сключването на звукозаписна сделка на 15 години и още…

бритни спиърс
Снимка: ALLEN BEREZOVSKY/WIREIMAGE


Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк

Макар и в почти забравени времена, в периода 1999-2002 година, двамата бяха една от обсъжданите двойки. Бурната им връзка не довежда до нищо друго, освен раздялата им през 2002. Въпреки това, в мемоара си тя споменава за неплануваната си бременност от Тимбърлейк. „За мен това не беше трагедия. Толкова много обичах Джъстин. Винаги съм очаквала един ден да имаме семейство. Това просто щеше да се случи много по-рано, отколкото очаквах.“ споделя тя пред People. По нейни думи Джъстън не бил готов да става баща и тя била принудена да направи аборт. За Бритни процедурата не е било правилното решение и не би направила аборт, ако избора е бил изцяло нейн.

В момента тя е горда майка на две момчета – Шон Престън и Джейдън Джеймс – от втория си съпруг Кевин Федърлайн.

джъстин тимбърлейк и бритни спиърс
Снимка:GETTY IMAGES

Прочететете повече: Тейлър Суифт с бляскава премиера на документалния си филмMADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: