HomeКРАСОТАКак La Mell пленява сърцето на българската красота

Как La Mell пленява сърцето на българската красота

La mell

Как La Mell пленява сърцето на българската красота

В сърцето на Шумен се намира бутиковото козметично предприятие: La Mell Cosmetics, българска марка, която елегантно е утвърдила името си в сферата на висококачествената професионална козметика за коса, лице и тяло. La Mell Cosmetics не е просто марка, а доказателство за години на желание, любов и професионализъм, което създава съвършенство за вашата кожа и душа. 

Слушай статията:

Шампоани La mell
Снимка: La Mell

Научно докосване до красотата 

Питате се какво кара La Mell да резонира с такъв лукс и ефикасност? Най-голямото богатство на La Mell Cosmetics са технолозите професионалисти – признати имена в бранша, създали продуктите на българската марка козметика. Производствената ниша, в която La Mell Cosmetics се развива, са всички видове козметични продукти. Основният и безкомпромисен подход в работата по създаването на сериите е те да отговарят на всички изисквания за стандартизиране на козметични продукти.

Качеството, което говори 

La Mell не е просто име, а обещание – обещание за спазване на българските и международни стандарти за качество. При създаването на всеки продукт компанията се грижи за безопасността на суровините, тяхното качествено производство и съхранение. GMP и ISO сертификатите, които те гордо притежават, не са просто акроними, а доказателство за техния непоколебим ангажимент към високи постижения.

Продукти на La Mell
Снимка: La Mell

PRIVATE LABEL – Създаване на собствен разказ за красота 

La Mell притежава експертен опит, както и производствен и технологичен капацитет да произведе и брандира вашата собствена козметична марка. Със стандартизирани суровини, безпроблемен производствен цикъл и екип от доказани професионалисти, те не просто създават, те са съавтори на вашата история на успеха, осигурявайки продукт, който е не само с високо качество, но и резониращ с вашата визия.

Какво може La Mell да произведе за вас?

От продукти за лична хигиена, включително кремове, лосиони за лице, шампоани, маски за коса и интимни гелове, до слънцезащитни продукти и други, техният репертоар от козметични изработки не познава граници. La Mell предлага цялостен набор от услуги, насочвайки вашия продукт от сферите на въображението до рафтовете, включително избор на опаковка, дизайн, формулиране и консултация за насоката на новия козметичен продукт.

Шампоан за растеж на косата
Снимка: La Mell

За да се впуснете в пътуването си към красотата с La Mell Cosmetics, може да се свържете с тях на:

Телефон: +359888063104

Имейл: office@lamellcosmetics.com 

Уебсайт: www.lamellcosmetics.com

Facebook: La Mell Cosmetics
Instagram: @lamellcosmetics

Графична визия която съдържа текст „Тази статия е част от медийното партньорство на MADAMSKO с АРЕНА НА КРАСОТАТА 2023“

Прочетете повече: Пантенолът и предимствата му за кожата


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: