HomeИНТЕРЕСНОТом Брейди и Ирина Шейк се разделиха след кратък романс

Том Брейди и Ирина Шейк се разделиха след кратък романс

Том Брейди и Ирина Шейк се разделиха

Том Брейди и Ирина Шейк се разделиха след кратък романс

Три месеца след като Том Брейди и Ирина Шейк предизвикаха любовни слухове, бившият професионалист на NFL и супермоделът се разделиха.

Разводът на Брейди разтърси света в края на 2022 г., когато той и Жизел Бюндхен обявиха, че ще се разделят след 13 години заедно. Том потвърди развода в публикация в своята история в Instagram  по това време. Той написа:

„През последните дни жена ми и аз финализирахме развода си един от друг след 13 години брак. Стигнахме до това решение приятелски и с благодарност за времето, което прекарахме заедно. Благословени сме с красиви и прекрасни деца, които ще продължат да бъдат центърът на нашия свят във всяко отношение. Ще продължим да работим заедно като родители, за да гарантираме, че винаги получават любовта и вниманието, което заслужават. Стигнахме до това решение да прекратим брака си след дълго обмисляне. Това, разбира се, е болезнено и трудно, както е за толкова много хора, които преминават през едно и също нещо всеки ден по света. Въпреки това, ние желаем само най-доброто един за друг, докато преследваме каквито и нови глави в живота ни, които тепърва ще бъдат написани. И ние любезно молим за поверителност и уважение, докато навигираме в това, което идва през следващите дни и седмици. Благодаря ти.“

Преди това Шейк беше във връзка с Брадли Купър и имат 6-годишна дъщеря Леа Де Сейн

Двойката се раздели през юли 2019 г., след като Брадли издаде своя филм „Роди се звезда“ , където много хора спекулираха, че Лейди Гага може да е имала роля при раздялата. Според вътрешен човек от Entertainment Tonight по това време, те разкриха, че „нещата са били трудни, преди Брадли да започне да снима „ Роди се звезда“,  но неговата отдаденост на работата му, докато прави филма, само прави нещата у дома по-трудни“. Източникът отрече Лейди Гага да има каквото и да е участие, но се съгласи, че „постоянните спекулации за връзката на Брадли“ с нея „не са помогнали“. В крайна сметка техните „ежедневни проблеми като родители и като професионалисти“ бяха това, което ги разкъса.

Романсът на Брейди и Шейк стана публичен през юни 2023 г., когато бяха забелязани в кола заедно

TMZ първо съобщи за раздялата, тъй като източник потвърди, че нещата между двамата са „изчезнали“, като същевременно отбеляза, че няма драма между тях. Източник също потвърди, че раздялата е била приятелска пред People.

„Ирина беше много привлечена от Том. Харесваше й да излиза с него. Това я вълнува“, каза друг източник пред People. „Забавляваха се да пътуват, за да се видят. В крайна сметка нещата просто се провалиха.”

„И двамата продължават да имат задължения и ставаше все по-трудно да бъдат в един и същи град по едно и също време“, продължава източникът. „Ирина може да каже само страхотни неща за Том.“


Прочети повече: Бритни Спиърс споделя живота си в „ The Woman in Me“


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: