HomeСРЕЩИМерил Стрийп се разделя след 45 години брак

Мерил Стрийп се разделя след 45 години брак

корица наградите оскар мерил стрийп и мъжа и

Мерил Стрийп се разделя след 45 години брак

Американската актриса Мерил Стрийп, носителка на Оскар, обяви развода си.

🎧 Слушай статията:

Мерил Стрийп е може би най-разпознаваемата актриса и не само с ролята си в „Желязната лейди“ от 2011 година. .  Първият си Оскар печели през 1980 година с ролята си на Джоана Крамър във филма „Крамър срещу Крамър“. 

И сигурно се чудите какво общо има професионалния й живот с личния? Нека започнем оттам, че Мерил дължи успеха си, благодарение на подкрепата и обичта на съпруга си. Вече на бившия си съпруг. Двамата са заедно от 1978 година, като се събират малко привързано, според мен – женят се след като излизат едва година. И оттогава насам Дон Гъмър е дясното рамо, на което актрисата се обляга.

Още през 2012 г. Мерил посвети своя Оскар за най-добра актриса на съпруга си.

„Първо, ще благодаря на Дон,  съпруга ми, защото искам той да знае, че всичко, което ценя най-много в живота ни, той  ми го е дал “, казва тя по това време.

 Мерил Стрийп и Дон Тъмър на червения килим
Снимка: Getty Images


Последният път,

когато двойката беше снимана като щастливо семейство,, беше едва през 2018 г на раздаването на Оскарите. И макар че оттогава насам двойката охладнява един към друг, през 2022 г. Мерил заявява, че е все още отдадена на семейния си живот. Двамата продължават да бъдат семейни партньори и да се подкрепят, макар и вече да не споделят романтични отношения. 74-годишната носителка на Оскар и 76-годишният скулптор отпразнуваха 45-ата си годишнина от сватбата си на 30 септември тази година, която явно ще им е последната. Преди два дни двойката официално обяви развода си. 

До момента двамата имат четири деца, Хенри Улф, 43, Мейми Гъмър, 40, Грейс Гъмър, 37, и Луиза Джейкъбсън , 30.


Прочетете повече: Ed Sheeran идва с концерт в БългарияMADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: