HomeИНТЕРЕСНОСтрашни филми, които да гледаме този Хелоуин

Страшни филми, които да гледаме този Хелоуин

гледане на страшни филми

Страшни филми, които да гледаме този Хелоуин

Ако няма какво да правиш на Вси Светии, то виж предложенията ни за страшни филми

🎧 Слушай статията:

Хелоуин може би не е най-любимият ни празник за празнуване, но все пак можем да се отдадем на заслужена почивка вечерта. Ако не си падате по маскирането и купоните, то срещата с телевизора е задължителна. Ето няколко страшни предложения, на които може да се насладите както в киносалона, така и пред телевизора.

Ловци на духове

Няма човек, който да не е гледал „Ловци на духове“. Поредицата си е абсолютна класика в жанра, макар и да не спада в категорията на страшни филми. Въпреки че първия филм е излезнал през далечната 1984, сюжетът проследява живота на група ученици, залавящи духове. Добрата новина е има планиран пети филм от поредицата, но ще се наложи да почакаме още година за него.

Призраци във Венеция

Наскоро излезлият филм „Признаци във Венеция“ обещава да зарадва зрителите си с  интригуваща и страшна история. Историята се заплита около прочутия детектив Еркюл Поаро и мистерията около смъртта на един от гостите, по време на спиритичен сеанс. В търсене на отговора Поаро се сблъсква с епизоди, непонятни за разума и реалността. 

Филмът е адаптация  по „Празника на Вси Светии“ на популярната писателка Агата Кристи, така че си заслужава да се види в кината.Монахинята

Този месец на бял свят се появи и втората част на „Монахинята“, която обещава на зрителите дългоочакваното зловещо отмъщение на Монахинята. След години сестра Ирен отново се изправя пред злото, като сега залогът е огромен.

Екзорсистът: Вярващият

Ето ви една смразяваща кръвта история. Един ден дъщерята на Виктор изчезва безследно в гората с нейната приятелка. След три  дни двете момичета се завръщат, но някак различни, някак демонични. В търсене на спасение на дъщеря си, Виктор се изправя пред непоколебимото зло.


Прочетете повече: 5 филма, които да гледаме в най-големия салон на Киномания?MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: