Страшни филми, които да гледаме този Хелоуин

гледане на страшни филми

Ако няма какво да правиш на Вси Светии, то виж предложенията ни за страшни филми

🎧 Слушай статията:

Хелоуин може би не е най-любимият ни празник за празнуване, но все пак можем да се отдадем на заслужена почивка вечерта. Ако не си падате по маскирането и купоните, то срещата с телевизора е задължителна. Ето няколко страшни предложения, на които може да се насладите както в киносалона, така и пред телевизора.

Ловци на духове

Няма човек, който да не е гледал „Ловци на духове“. Поредицата си е абсолютна класика в жанра, макар и да не спада в категорията на страшни филми. Въпреки че първия филм е излезнал през далечната 1984, сюжетът проследява живота на група ученици, залавящи духове. Добрата новина е има планиран пети филм от поредицата, но ще се наложи да почакаме още година за него.

Призраци във Венеция

Наскоро излезлият филм „Признаци във Венеция“ обещава да зарадва зрителите си с  интригуваща и страшна история. Историята се заплита около прочутия детектив Еркюл Поаро и мистерията около смъртта на един от гостите, по време на спиритичен сеанс. В търсене на отговора Поаро се сблъсква с епизоди, непонятни за разума и реалността. 

Филмът е адаптация  по „Празника на Вси Светии“ на популярната писателка Агата Кристи, така че си заслужава да се види в кината.Монахинята

Този месец на бял свят се появи и втората част на филма „Монахинята“, която обещава на зрителите дългоочакваното зловещо отмъщение на Монахинята. След години сестра Ирен отново се изправя пред злото, като сега залогът е огромен.

Екзорсистът: Вярващият

Ето ви една смразяваща кръвта история. Един ден дъщерята на Виктор изчезва безследно в гората с нейната приятелка. След три  дни двете момичета се завръщат, но някак различни, някак демонични. В търсене на спасение на дъщеря си, Виктор се изправя пред непоколебимото зло.


Прочетете повече: 5 филма, които да гледаме в най-големия салон на Киномания?MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required