HomeМОДАКолко ще струват дрехите на Кайли Дженър

Колко ще струват дрехите на Кайли Дженър

Кайли Дженър

Колко ще струват дрехите на Кайли Дженър

Преминавайки през козметиката, грижа за кожата и дори линия за кукли Bratz, Кайли Дженър, разширява бизнес портфолиото си. Нова линия дрехи,  наречена Khy,  стартира на 1 ноември. 

Дженър за първи път обяви линията с публикация в Instagram. На снимката е облечена в дълъг тренчкот от изкуствена кожа и червени обувки Ferragamo. Тя написа „запознайте се с Khy“.

 „Цялата линия наистина е вдъхновена от моя личен гардероб и различните настроения, в които съм“, казва Дженър пред WSJ. Тя описва естетиката на Khy като „Кралица Кайли – това, което съм в основата си“.

Майката на Кайли, Крис Дженър, е съосновател на Khy, заедно с бизнес двойката Йенс и Ема Греде. Те са съоснователите и на Skims на Ким Кардашиян и Good American на Клое Кардашиян.

„Кайли очевидно е много наясно какво харесва“, казва Хайдер Акерман, моден дизайнер. „Тя израсна под светлините на общественото внимание от 9-годишна възраст и винаги е била силно привлечена от дрехи, грим, от всичко, което би накарало света и въображението й да растат.“

Кайли Дженър
Кас Бърд/WSJ

„В творческо отношение имам толкова силна визия за това как искам да изглеждам, какво искам да правя и какво искам да нося“, казва Дженър пред WSJ.

Първото представяне на Khy ще включва 13 модела. Повечето, изработени от изкуствена кожа като тренча и мини роклята, които вече сме виждали. Заедно с тях ще има панталони и топове.

Кайли Дженър
Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images

Колко ще струва Khy?

Дженър обяви за WSJ, че нищо няма да надвишава 200 долара. По-конкретно рокля от изкуствена кожа ще се продава за $98, а чифт ръкавици ще са на цена от $48. Тренчът, използван от Дженър, за да представи Khy на света ще бъде най-скъпата дреха – $198.


Прочетете повече: 9 модни тенденции, завърнали се от 2000г.


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: