HomeИНТЕРЕСНОЛюбимият ни Матю Пери почина на 54

Любимият ни Матю Пери почина на 54

матю пери в костюм

Любимият ни Матю Пери почина на 54

Матю Пери, играещ Чандлър, бе намерен безжизнен във джакузито си, в събота.

В момента се води разследване относно причината за подозрителната смърт на Матю Пери. Властите намират тялото му в събота около 16 часа след подаден сигнал. Източниците, пожелали анонимност, тъй като разследването продължава, не посочват причината за неговата смърт. На мястото не са открити наркотични вещества, но източник споделя пред The Times, че лекарствата, предписани по рецепта, са открити в дома и следователно токсикологията ще бъде част от разследването.

Полицаят Скот Уилямс, който разследва смъртта на Пери, сподели, че „причината за смъртта може да не е известна известно време, но на този етап не се подозира злоупотреба“. Причината за смъртта ще бъде определена от съдебната служба на окръг Лос Анджелис, която в неделя официално отложи констатацията си в очакване на допълнителни изследвания.Матю Пери прочул се с ролята си на Чандлър от „Приятели“, „Отново на 17“, и „Бързата работа“, отдавна се бореше с алкохоличните и наротичните си зависимости. В мемоарите си от 2022 г. „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“, Пери разказа за борбата си с пристрастяването към опиоидите. Тогава сподели, че е изпил първото си питие на 14, но не е разпознал признаците на алкохолизъм до 21. Оттогава според него е похарчил повече от 7 милиона долара за опити да изтрезнее, включително многократни престой в рехабилитация. Неговата злоупотреба с вещества също доведе до редица сериозни здравословни проблеми. Сред тях е петмесечна хоспитализация през 2018 г. след разкъсване на дебелото черво. Това го остави, пише той, с 2% шанс да преживее през нощта.


Прочетете повече: Мерил Стрийп и Дон Тъмър се разделят след 45 години бракПрочетете повече: Мерил Стрийп и Дон Тъмър се разделят след 45 години брак
Share With: