HomeСЪБИТИЯ„Денят на жената предприемач“ с фокус върху успеха

„Денят на жената предприемач“ с фокус върху успеха

събитие

„Денят на жената предприемач“ с фокус върху успеха

Петото юбилейно издание на „Денят на жената предприемач“ ще се чества в София на 20 ноември.

“Успехът в различните роли” е акцентът на тазгодишното издание на „Денят на жената предприемач“. Събитието надгражда идеята предприемачите да постигат успехи в личен и професионален план. Честването ще се състои на 20-ти ноември в Хотел Милениум София, зала Шекспир. 

В България, традицията продължава с подкрепата на Асоциацията на жените предприемачи в България – „Селена“.

Десислава Авджиева
Десислава Авджиева – Председателя на Асоциацията на жените предприемачи


„Денят на жената предприемач 2023“ е фокусиран върху жените на управленско ниво, които всеки ден се доказват в корпоративния свят. Събитието цели да осигури подкрепа в стремежа да постигнат баланс и успех във всяка една роля на техния динамичен живот. От успешното изпълнение на професионалните ангажименти, през отглеждането и възпитанието на децата, поддържане на добрия външен вид, през постигане на хармонична и щастлива връзка. 

Събитието ще предложи разнообразна програма, включваща панелни дискусии, уъркшопи , които ще предложат нови възможности за обмяна на опит и идеи. Дневната програма включва и дискусионен панел по една изключително актуална тема, а именно – “Изкуствен срещу естествен интелект” с множество специалисти, решени да споделят с аудиторията своите, знания и лични истории. 

Изложение 2022

Ще се проведе и бизнес изложение с безплатен достъп. Всеки, който желае да създаде ценни контакти, може да го посети. Организаторите дават заявка и за много интересни изненади и демонстрации, които са подготвили. Тази година в изложбената част ще има и зона за визуална трансформация, в която 5 дами ще спечелят преобразяване със съдействието на имидж консултант, стилисти и маникюристи. Останалите посетители също ще могат да бъдат консултирани от специалисти по цветови анализ, стил и визия, избор на подходящо облекло, анализ на кожа, консултация за полагане на подходящи грижи за кожата и др.

Във вечерната програма е включен дискусионен панел на тема: “Лидерски умения и успешни практики” с участието на доказани предприемачи и мениджъри, развиващи се в български и международни компании. В дискусията ще вземат участие хора, които са утвърдили лидерското си мислене и служат за вдъхновение. Всеки един от тях е научил уроци от практиката си и ще сподели различна гледна точка, с която да обогати знанията на гостите. 

Славянка Стойкова
Славянка Стойкова – посланик на “Денят на жената предприемач”

„Денят на жената предприемач 2023“ в България подчертава ролята на жените като двигатели на прогреса, насърчава иновациите и лидерството, които те внасят в обществото. Също така основен приоритет е благотворителността, точно поради тази причина и по време на петото юбилейно издание на събитието, организаторите, от Алтърнатив Адвъртайзинг и Асоциацията на жените предприемачи в България – „Селена“, няма да пропуснат да подкрепят различи обществено полезни дейности и каузи. 

Повече информация за международното събитие можете да намерите на официалната страница на инициативата.


Прочетете повече: Свят на вкусове в Inter Expo Center


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: