HomeПОДКАСТИва Герасимова за кулинарната магия в Inter Expo Center

Ива Герасимова за кулинарната магия в Inter Expo Center

Ива Герасимова заместник управител на Inter Expo Center

Ива Герасимова за кулинарната магия в Inter Expo Center

В еп. 51 на подкаста „MADAMSKO представя“ се срещаме с Ива Герасимова, заместник-управител на Inter Expo Center.

Ива споделя за своя опит и професионално развитие в организирането на изложения. По образование е строителен инженер, завършила е Хидротехническия факултет на Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ). Има дългогодишен опит във висшата държавна администрация, а сега ръководи всички изложения, организирани от Inter Expo Center.

В разговора ни, Ива сподели също подробности за хранителните изложения, на които Madamsko тази година е медиен партньор – Месомания, Пътят на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк, Wine & Spirits Show и Националната кулинарна купа.

Изложенията обещават да превърнат града в главна столица на кулинарните изкуства в региона. Wine & Spirits Show 2023 ще бъде третото поредно издание на този уникален форум за бизнес контакти в сектора на вината и спиртните напитки. Месомания ще представи разнообразие от месни продукти, нови технологии и иновативни подходи в производствените процеси. Пътят на млякото е мястото, където българските млекопреработватели, търговци и вносители на мляко и млечни продукти се срещат, за да споделят опит и да намерят нови контакти. Булпек ще предложи решения за бизнеса от целия цикъл на производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия, като подкрепи професионалистите в сектора с нови идеи и тенденции.

Интерфуд & Дринк ще предостави платформа за споделяне на опит и иновативни подходи в производствените процеси. Същевременно, ще се проведе и Националната кулинарна купа, във фокуса на която ще бъде българската кулинария.

В разговора ни с Ива Герасимова ще чуете:

  • Какъв е процесът при организиране на изложение от такъв мащаб?
  • Защо да посетим изложенията от 8 до 11 ноември в Inter Expo Center?
  • Как ще се проведе Националната кулинарна купа и какво ще включва?
  • Вдъхновяваща обратна връзка от изложителите.

Целият разговор с Ива Герасимова, можете да чуете в Soundcloud и Spotify


Прочетете повече: Свят на вкусове в Inter Expo Center


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: