HomeКРАСОТАtOuch: Професионално обучение в индустрията за красота и естетика

tOuch: Професионално обучение в индустрията за красота и естетика

лазер Touch

tOuch: Професионално обучение в индустрията за красота и естетика

Индустрията за красота и естетика се развива бързо и tOuch не само се адаптира към този променящ се пейзаж, но и го оформя. Основателите дават приоритет на удобството на своите ученици и свободата да избират продуктите и оборудването си. 

tOuch International Aesthetics Academy е основана от Йоана Захариева и Кристиан Хейдън. Академията е пример за съчетаване на страст, опит и амбиция в индустрията за красота и естетика. 

Създаването на tOuch има за цел да установи нови стандарти в естетичната индустрия,

както и да осигури по-високо качество на обучение и да елиминира ненужната информация, намираща се в други курсове. 

Целта на Йоана и Кристиан е непрекъснато да подобряват и разширяват своите знания и умения, както и тези на своите ученици. Те вярват, че успехът се измерва с постиженията, които постигат. Стремят се да гарантират, че всеки от техните ученици е наистина подготвен за индустрията на красота и естетика. За тях преподаването не е просто работа, а начин на живот. 

Преди да създадат tOuch, те са били преподаватели във PhiAcademy, където постигат за кратко време изключителни успехи. Класират се в топ 3 световни класации на най-добри преподаватели. Решават да се впуснат в следващото си начинание, като обединяват своя опит и ентусиазъм, пренасят знанията си в собствената си академия.

Арена на красотата
Арена на красотата

tOuch беше част от тридневното събитие Arena Of Beauty 2023,

където посетителите имаха възможност да се потопят в света на красотата и естетиката. Специално бяха представени демонстрации на процедури като RF микронидлинг, безоперативен лифтинг на клепачи, премахване на перманентен грим и татуировки, карбонов пилинг, премахване на стрии и стягане на кожата.  Тези практически демонстрации бяха проведени с голям професионализъм и страст, като се наблягаше на важността на правилното обучение и използването на модерни техники и оборудване. 

Желаещите имаха възможност да получат отговор на своите въпроси, свързани с процедурите и обученията, от експертите на Международната естетична академия tOuch. Те дори можеха да участват активно в демонстрациите, за да станат свидетели на качеството на процедурите и оборудването, използвани от Кристиан и Йоана. Този практически подход значително допринесе за по-доброто разбиране на процесите и спомогна за изграждането на доверие в обучението и услугите на академията. 

Арена на красотата
Арена на красотата


Крайната цел на Академията е постигане на ефективни и дълготрайни резултати, които удовлетворяват не само клиентите

Сертифицирани са само тези, които отговарят на определи от tOuch минимални изисквания. Това мотивира учениците непрекъснато да подобряват техниките си и да се стремят към по-нататъшни постижения. Значителен брой завършили курсовете не само овладяват професията си, но и развиват истинска страст към нея, което е от решаващо значение за успешната им кариера. 

Важно е, че tOuch предлага постоянна поддръжка на своите студенти, дори след като са завършили курса. Академията прилага индивидуализиран подход и предлага курсове, разработени от опитни професионалисти. Тя има за цел да създаде ново поколение професионалисти в естетиката, които притежават широки познания и умения, позволяващи им да постигат осезаеми и задоволителни резултати. Академията се ангажира да отговори на очакванията на своите клиенти и да гарантира тяхното удовлетворение след посещение на артисти и техници, обучени от tOuch. 

tOuch дава свобода на учениците,

които свободно избират предпочитаните от тях продукти и оборудване, без никакъв натиск да използват конкретна марка. Това насърчава креативността и позволява на учениците да изразят своя уникален стил в работата си. Освен това, академията има строги критерии за успешно завършване на курса, гарантиращи най-високо качество на обучението. Студенти, които са преминали обучението на tOuch, са се превърнали в високопрофесионални и квалифицирани личности в индустрията за красота и естетика. Техните постижения на пазара и отдадеността им в обслужването на клиентите са живи примери за висококачественото обучение, предоставяно от академията.

Графична визия която съдържа текст „Тази статия е част от медийното партньорство на MADAMSKO с АРЕНА НА КРАСОТАТА 2023“

Прочетете повече: Топ съвети на специалисти от Арена на красотата 2023


MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: