HomeСЪБИТИЯСъбитие, което остави участниците готови за нови хоризонти

Събитие, което остави участниците готови за нови хоризонти

събитие на краси ангелова

Събитие, което остави участниците готови за нови хоризонти

Прочетете повече за събитието „Трансформация без сценарий“

На 17 октомври в Експо Хотел, София, се проведе „Трансформация без сценарий“, организирано от ментор за системна трансформация и финансова реализация Красимира Ангелова.

Събитието събра ентусиасти от различни сфери, желаещи да разгърнат потенциала си и да намерят нови посоки в личния и професионалния си живот.

„Медитирането носи спокойствие и отпускане, а отпускането носи допускане на изобилието в живота ти“, сподели пред нас Красимира Ангелова.

„Трансформация без сценарий“ бе всичко друго, но не и обикновено събитие. То предложи на участниците платформа за открита дискусия и самоанализ по въпроси, свързани с взаимоотношенията, бизнеса, финансите и личната реализация. Без предварително зададени текст и роли, събитието стана пространство, където всеки може да разгърне своите истински чувства и възгледи и да търси отговори на спиращи дъха въпроси, които всеки от нас си задава.

Събитието започна с разказ на Красимира Ангелова за нейния личен път от неудовлетворение и страх до откриване на своята истинска страст и създаване на живот, изпълнен със смисъл и вдъхновение. Участниците имаха възможността да споделят своите истории, страхове и мечти в подкрепяваща и мотивираща атмосфера.

среща Краси Ангелова


Огромният интерес към събитието доведе до разпродаване на всички места

Събитието беше обогатено с полезна информация, инсайти и дълбоки познания. Те предизвикаха участниците да размислят за своят собствен жизнен път и възможностите, които ги очакват. Събитието приключи с обещанието за бъдещи инициативи и събития, които ще продължат да вдъхновяват и подкрепят участниците в техния стремеж за лично и професионално развитие.


Прочетете повече: Първият Halloween парад у нас подготвя куп изненадиMADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: