Събитие, което остави участниците готови за нови хоризонти

хора на събитието на краси ангелова

Прочетете повече за събитието „Трансформация без сценарий“

На 17 октомври в Експо Хотел, София, се проведе „Трансформация без сценарий“, организирано от ментор за системна трансформация и финансова реализация Красимира Ангелова.

Събитието събра ентусиасти от различни сфери, желаещи да разгърнат потенциала си и да намерят нови посоки в личния и професионалния си живот.

„Медитирането носи спокойствие и отпускане, а отпускането носи допускане на изобилието в живота ти“, сподели пред нас Красимира Ангелова.

„Трансформация без сценарий“ бе всичко друго, но не и обикновено събитие. То предложи на участниците платформа за открита дискусия и самоанализ по въпроси, свързани с взаимоотношенията, бизнеса, финансите и личната реализация. Без предварително зададени текст и роли, събитието стана пространство, където всеки може да разгърне своите истински чувства и възгледи и да търси отговори на спиращи дъха въпроси, които всеки от нас си задава.

Събитието започна с разказ на Красимира Ангелова за нейния личен път от неудовлетворение и страх до откриване на своята истинска страст и създаване на живот, изпълнен със смисъл и вдъхновение. Участниците имаха възможността да споделят своите истории, страхове и мечти в подкрепяваща и мотивираща атмосфера.

среща Краси Ангелова


Огромният интерес към събитието доведе до разпродаване на всички места

Събитието беше обогатено с полезна информация, инсайти и дълбоки познания. Те предизвикаха участниците да размислят за своят собствен жизнен път и възможностите, които ги очакват. Събитието приключи с обещанието за бъдещи инициативи и събития, които ще продължат да вдъхновяват и подкрепят участниците в техния стремеж за лично и професионално развитие.


Прочетете повече: Първият Halloween парад у нас подготвя куп изненадиMADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required