HomeКРАСОТАНов серум Liftactiv Retinol с 0,2% чист ретинол срещу признаци на стареене

Нов серум Liftactiv Retinol с 0,2% чист ретинол срещу признаци на стареене

корица виши

Нов серум Liftactiv Retinol с 0,2% чист ретинол срещу признаци на стареене

Liftactiv Retinol Serum съдържа високоефективен ретинол, която намалява бръчките и признаците на стареене на кожата. За това допринася патентованата технология Retinol Guard, която позволява най-силната форма на този източник на витамин А да се прилага върху най-чувствителната кожа.

Ретинолът е една от дермокозметичните съставки, която след първите дни на употреба у повечето жени предизвиква положителна реакция и въпроса „защо не знаех за това преди“. Тенът бързо по-свеж, а само след няколко дни се можем да забележим по-стегната, гладка с по-малко бръчки и пигментни петна.

Известно е, че тази съставка изисква постепенно прилагане, за да се избегнат нежелани реакции под формата на зачервяване и раздразнение. Това е и причината мнозина се колебаят да я използват. Ето защо Vichy Liftactiv Retinol Serum е ефективен ретинол с формула, която дава видими резултати, без странични ефекти.

„Ретинолът има подмладяващ ефект, стимулира образуването на колаген и забавя разграждането му, редуцира бръчките, озарява кожата, намалява видимостта на тъмните петна.“ споделя д-р Присадашка

Новият серум на френския дермокозметичен бранд Vichy, препоръчван от 50 000 дерматолози, съчетава чист ретинол в концентрация 0,2% с 1% пробиотични фракции. В 12-седмично клинично изпитване 100% от жените са забелязали по-малко бръчки.

Концентрацията от 0,2% е чудесна, дори за хора, които никога преди не са използвали ретинол, а патентованата технология Retinol Guard на L’Oreal позволява най-силната форма на тази съставка да бъде нанесена дори върху най-чувствителната кожа.

МОЩЕН АНТИ-ЕЙДЖ ПРОТОКОЛ

Дерматолозите винаги са знаели, че ретинолът в комбинация с други активни компоненти е звезда в грижата против стареенето, а лабораториите на Vichy разработиха пълен протокол за максимален ефект срещу неговите признаци.

Важно е постепенното въвеждане на ретинол като част от рутината. В първата фаза на привикване на кожата към витамин А, която продължава 4-6 седмици, се препоръчва използването на Vichy Retinol Serum на всеки 3-4 дни, а след това през ден.Стъпка 1

Внимателно натиснете апликатора, изстискайте 3-4 капки серум в дланта на ръката си и върху предварително почистено лице и шия. Препоръчително е да правите това винаги вечер, тъй като кожата, третирана с ретинол, е с повишена чувствителност към слънцето. Освен това кожата се регенерира и заздравява през нощта по-бързо, така че Vichy подпомага този биологичен процес . Като най-мощната форма на витамин А, ретинолът засилва процеса на регенерация на клетките и резултатът е по-пълна, по-стегната, обновена кожа с по-малко бръчки.

Стъпка 2

След като почистите лицето си, сутрин нанесете ежедневната грижа Liftactiv Collagen Specialist върху лицето и шията. Тази високоефективна формула с оризови пептиди и matrixyl стимулира синтеза на колаген, ключов протеин за поддържане на стегната и млада кожа. Тази ефективна формула включва друг супергерой против стареене, витамин С, който осигурява антиоксидантна защита, изравнява тена и озарява кожата, докато витамин В3, известен като ниацинамид, коригира тъмните петна.

Стъпка 3

За максимална защита срещу фотостареене и други вредни ефекти на UV лъчите, нанесете Capital Soleil UV-Age Daily SPF 50 в края на сутрешната си рутина. Използването на слънцезащитни продукти е от съществено значение при използване на ретинол, особено през лятото.

БЕЗОПАСНО, ЕФЕКТИВНО И НЕЖНО КЪМ ПЛАНЕТАТА

В допълнение към ангажимента на Vichy е силно ангажиран с грижата за опазването на околната среда. Това важи и за Liftactiv Retinol Serum, който не съдържа аромати и е 93% биоразградим. От рециклирани стъклени бутилки до картонени кутии, повечето опаковки могат да бъдат рециклирани.

Потърсете новия Vichy Liftactiv Retinol Serum в аптеките и се уверете сами защо ретинолът е звездата в грижата против стареене. Но също така внимателно го въведете в рутината си по начин, препоръчан от експертите, следвайки установения протокол. Само тогава ще се възползвате от пълния му потенциал.

Научете повече за новия продукт Liftactiv Retinol Serum, както и за ежедневната грижа Liftactiv Collagen Specialist, на сайта на Vichy.bg.

Liftactiv Retinol Serum, препоръчителна цена, 72,34

Liftactiv Collagen Specialist day cream, препоръчителна цена, 78,57

Capital Soleil UV-Age Daily, препоръчителна цена, 42,96

Проучване на пазара на дермокозметика, проведено от AplusA и други партньори в периода януари 2021 г. – юли 2021 г. между дерматолозите в 34 страни, чиито БВП представлява повече от 82% от общото БСП.

Клинично изследване на жени между 35-75 години в продължение на 12 седмици


Прочетете повече: Хиперпигментация: cosmelan® води пътя в иновативно лечениеMADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: