HomeМОДАТенденции в цветовете в зимния маникюр

Тенденции в цветовете в зимния маникюр

сребърен маникюр

Тенденции в цветовете в зимния маникюр

Ето, че зимните месеци, празничните партита и събития са тук! Време е да отидете на маникюр, но се чудите какво да изберете. Събрахме цветовете, с които със сигурност няма да сбъркате! 

Този сезон зимното изкуство за нокти е свързано с максимално забавление и с минимална работа. Разбира се, наситено зелените и тъмночервените цветове остават най-използваните през зимата. Помислете и за блестящи нюанси, които приличат на искрящи коледни лампички.

Без значение от вашия вкус, разгледайте най-добрите зимни цветове за нокти, които ще ви преведат през празничния сезон и направо в новата 2024г.

Бордо

Дълбоките цветове за маникюр са естествен избор, когато есента започва да избледнява. Ключът е намирането на правилния нюанс червено, който да отива на времето от годината и тена на кожата. Бордото е добър и стилен избор, пасващ на всеки!

нокти цвят бордо
Freepik

Класическо червено

Живите цветове никога не излизат от мода. Не прекалено ярък и със сигурност не скучен, маникюрът ви ще бъде забелязан! Най-хубавото на червеното е, че подхожда както на традиционните, така и на модерните стилове. Ако ви се иска нещо Коледно, добавете блясък.

Нокти в цвят червено
freepik

Ледено сиво

За да се потопите напълно в зимния хлад, опитайте да изберете синьо-сиви лакове с ледени нюанси. Смятаме, че сивото е една от най-добрите тенденции за сезона.

нокти в сиво
freepik

Бяло

Имаме голям избор от бял маникюр, който се различават по прозрачност. Този цвят се носи лесно от всеки, защото е непринуден и семпъл. Ако минималистичното ви харесва, изберете млечно бяло. От друга страна, ако сте смели, свежият нюанс, подобен на облак, ще бъде по-подходящ. И разбира се, перленият вариант е перфектен за празничните дни.

бял маникюр
Instagram @by_karinely

Тъмно синьо

Този цвят е актуален както през есента, така и през зимата. Маникюр, който е с дълбок цвят седи много стилно през по-студените месеци.

Син маникюр
Instagram @nailsaloveaffair

Хромирани покрития

Металните цветове, особено сребристото, са начело в списъка и може лесно да експериментирате с тях. Те са подходящи за всякаква форма или дължина на маникюр.

Сребърен маникюр
Instagram @noor.nailbar

MADAMSKO NEWSLETTER. Абонирай се >>>

* indicates required
Share With: